e
sv

SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom – Rehydrated inceleme Çocukluğuna geri dönmek isteyenler için.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom - Rehidrated inceleme

Bir süre önce oyunculara çıkan SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom – Rehidrated’i oynama fırsatım olmuştu ancak kafamı dinlendirmek için memleketime gittiğim için detaylı yazma fırsatım olmamıştı. Ama şimdi SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom – Rehidrated incelemesiyle karşınızdayım. Evet oyunun adı çok uzun ve yazarken yorucu oluyor ama oyunun resmi adı bu, şimdi ne yapmalıyım? SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom – Rehidrated incelemesine başladığımda isyan edeceğimi düşünmemiştim ama oldu. Ayrıca küçükken Almanca çizgi film izlerdim, dolayısıyla Türkçe ne derler bilmiyorum, oynadığım oyun da İngilizce, yani Türkçe. onların isimleri Göremiyorsanız kızmayın.

Eğer daha önce SpongeBob SquarePants’ı izlediyseniz oyunda göreceğiniz yerler size yabancı gelmeyecektir. Seslendirmeniz, konuşma tarzınız ve hatta oyunun açık dünyasında gitmemeniz gereken yerlere gittiğinizde ortaya çıkan denizci eli bile doğrudan oyunun içinde. Yani SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom – Rehidrated, çizgi film serisine yabancı olmayanların anılarıyla iyice eğlenebilecek bir dünyaya sahip.

SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom - Rehidrated inceleme

Oyunda bahsettiğim eşyaları toplamanız gerekiyor ancak bunlar genel olarak çok kolay olmuyor. Toplanması ya son derece zordur ya da orta düzeydedir. zorlukta diyelimki. Bazı bulmacalar sizi çıldırtabilir. Şu ana kadar sadece bir bulmaca beni çıldırtmayı başardı ve bu da zamanlamayla ilgili bir şey. Ama başarısız olsam bile, hiçbir zaman oyundan nefret edecek kadar öfkelenmedim. Oyunun ve karakterin eğlenceli atmosferi bunu engelliyor.

Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak 2 oyuncuya kadar oynanabilen yeni bir sürü modu var. Ayrıca bu oyunda orijinal yapımdan kaldırılan pek çok içeriğin olduğu da belirtiliyor. Yani orijinaliyle tamamen aynı ve hatta birkaç tıklama daha iyi.

Öncelikle Sünger Bob’un evinde oyuna başlıyoruz ve oyun bize burada nasıl oynayacağımızı gösteriyor. Dünyanın dört bir yanından parlak şeyler, altın spatulalar ve Patrick’in kaybolmuş ve muhtemelen pis kokulu çoraplarını topluyoruz. Yeni alanlar açmak istiyorsanız parlak şeyler ve altın spatula kullanmanız gerekir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.