e
sv

Adata XPG GAMMIX D30 DDR4 RAM inceleme Ömür boyu garanti ile geliyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Adata’nın yeni DDR4 RAM modeli XPG GAMMIX D30 DDR4 RAM incelemesiyle karşınızdayız. Intel ve AMD sistemlerle uyumlu olan bu DDR4 RAM, frekansları 2666 MHz’den 4600 MHz’e kadar değişen bir model ailesinden oluşuyor. Test konumuz olan modelin frekans hızı 3000 MHz idi. Xtreme Performance Gear (XPG), yüksek performanslı bilgisayar donanımı sunan bir ADATA Teknolojisi markasıdır. XPG ürünleri, mümkün olan en yüksek düzeyde dayanıklılık ve performansı sunmak için ADATA’nın sıkı A+ Testlerini başarıyla geçerek kendilerini kanıtlanmış donanım olarak markalaştırır.

Adata XPG GAMMIX D30 DDR4 RAM incelemesi

XPG Gammix D30 her ne kadar RGB aydınlatma tutkunlarına hitap etmese de fiyat ve performans açısından değerlendirecek olursak rakipleriyle benzer fiyata şık tasarım kozuna sahip. Eksi noktası ise performans açısından OC tutkunlarını pek memnun etmeyecek bir RAM kiti olsa da tak çalıştır kullanıcılarını oldukça sevindirecek. Adata’nın diğer RAM’leri gibi XPG GAMMIX D30 da ömür boyu garanti sunuyor.

Adata XPG GAMMIX D30 DDR4 RAM incelemesi

Ne yazık ki hız aşırtma denemelerimiz başarısız oldu. Tüm frekans ve voltaj değerlerinde denememize rağmen 3000 MHz üzerinde stabil bir sonuç elde edemedik.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.