e
sv

Age of History 2 hile kodları Oyunun hilelerini arayanlar için detaylı bir listemiz mevcut.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Age of History 2 hile kodları - Age of History 2 hileleri nelerdir?

Hile kodları merak edilen oyunlardan biri de kesinlikle Age of History 2’dir. Elbette Age of Civilizations 2 olarak da bilinmektedir. Bu nedenle sizlere Age of History 2 hileleri hakkında bilgi vereceğiz. Hile listemize geçmeden önce aslında hilelerin çok fazla olduğunun altını çizelim. Bu nedenle onu birkaç kategoriye ayırdık. Elbette bu kategoriler sayesinde aradığınız hileyi kolaylıkla bulabileceksiniz. Şimdi detaylara geçeceğiz. Ama önce çok merak edilen bir soruya cevap verelim.

Age of History 2 hile kodları listemizde oyunun kolay hilelerini anlattık. Şimdi konsol kodlarıyla çalışan hilelerden bahsedeceğiz.

Şu anda sunduğumuz kodları kullanarak oyunu dilediğiniz gibi şekillendirmeniz mümkün. Hatta bazı kodlar sayesinde hataları düzeltme şansınız bile var. Bu sayede oyununuzda sorun olması durumunda yeni bir oyuna başlamanıza gerek kalmaz. Şimdi size iyi oyunlar dileyip diğer önerilerimizden bahsedelim.

Şu anda Android, iOS ve Windows dahil bilgisayar platformlarında satın alınabiliyor. Üstelik sonuncusu Steam’de. Oyun ilk olarak 21 Kasım 2018’de piyasaya sürüldü. Ayrıca iOS ve Android’de demo sürümü de mevcut.

Şimdi vereceğimiz Age of History 2 hile kodları oyun içinde konsol üzerinden kullanılabilecek. Bunlar oyunu etkileyen kodlardır.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.