e
sv

Anno 1800 inceleme Muhteşem detaylara sahip bir oyun ile karşı karşıyayız.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bir süredir AAA kalitesinde strateji oyunu oynamadım. Bu kadar aradan sonra karşıma Anno 1800 çıktı ve açlığımı büyük ölçüde giderdi. Karmaşık yapısı ve görsel çekiciliğiyle beni büyük ölçüde tatmin etmeyi başardı. Herhangi bir eksiklik var mı? Elbette var. Anno 1800 inceleme yazısı boyunca sizleri elimden geldiğince eksiklikleri ve avantajları hakkında bilgilendireceğim.

Anno 1800 incelemesi

Sandbox modu, tam özgürlüğe sahip olduğunuz bir moddur. Elinizdeki başlangıç ​​parasını kullanarak kendi adanızı yönetmeye çalışıyorsunuz. Aslında bu modun da eğitim kısmı var ama kesinlikle Campaign modu kadar iyi bir eğitim olmadığını söyleyebilirim. Son olarak çok oyunculu mod var. 4 kişiye kadar oynanabilen çok oyunculu modda ister birbirinize, ister bilgisayara karşı yarışabilirsiniz. Açıkçası hiç tercih etmedim ama arkadaşınızla tüm dünyaya isyan etmek eminim çok eğlencelidir.

Oyunda 2 farklı tek oyunculu mod bulunmaktadır. Öncelikle bunlardan bahsedelim. Bunlardan biri Campaign yani hikaye modu, diğeri ise Sandbox yani serbest mod. Senaryo modu Anno 1800’ün hikayesini oyunculara anlatıyor ve bunu 5 farklı bölümde yapıyor. Oyunculara oyunun hikayesini anlatırken aynı zamanda oyunu da öğretir. Eğer Anno 1800’ün oynanışına daha önceki oyunlardan aşina iseniz pek zorluk yaşamazsınız. Ama değilseniz mutlaka adım adım oynayarak öğrenmenizi tavsiye ederim.

Sol altta haritamızın bulunduğu ekran var. Konumunuzun verimliliği, adı, diplomasi menüsü, harita ve ticaret yolları gibi bölümler burada yer almaktadır. Aşağıdaki bölümde inşaat ve gemiler arasında geçiş yapabileceğiniz bir yer bulunmaktadır. İnşaat kısmında ihtiyacınıza göre kullanabileceğiniz inşaat seçenekleri bulunmaktadır. Her popülasyon sınıfı için ayrı seçenekler vardır. Gemiler bölümünde sahip olduğunuz gemileri kontrol edebileceğiniz ve görüntüleyebileceğiniz bir bölüm bulunmaktadır.

Anno 1800 incelemesi

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.