e
sv

Anno 1800 – Land of Lions ön inceleme Yepyeni bir harita, yepyeni 2 adet nüfus ve aslanlar!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Anno 1800 Land of Lions önizlemesi

Anno 1800 Land of Lions çok yakında sizlerle buluşacak olan yeni genişleme paketidir. Yepyeni bir harita, yepyeni insanlar ve yepyeni birçok içeriği bizlere sunmaya hazırlanıyor. Anno 1800 Land of Lions ön izleme yazımda Ubisoft ekibinin yakın zamanda test ettiği genişleme paketinden bahsedeceğim. En azından sundukları ve deneyimlerim hakkında bir şeyler yazmaya çalışacağım. Anno 1800 Land of Lions ön izleme kısmına geçmeden önce genişleme paketinin 22 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacağını belirtmek isterim. Tabii henüz Anno 1800 inceleme yazıma göz atmamış olabilirsiniz. Durum böyleyse ilk Anno 1800 incelemesi benim yazım için Oyunu öğrendikten sonra bu genişleme paketine bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Bütün bu sınırlamalar yetmezmiş gibi, iki nehirden alacağınız suyu birleştirmeden güçlerini artıramazsınız. Numara yapmak. İyi düşünmeniz ve üretiminizi insanlarınızın ihtiyaçlarına veya sahip olduğunuz kaynaklara göre şekillendirmeniz gerekiyor. Bu yeni yere tıpkı diğer genişleme paketlerinde olduğu gibi bazı görevleri yaparak gidiyorsunuz.

Ön inceleme sonucunda şunu söyleyebilirim ki, strateji oyunlarını seviyorsanız ve şehir inşa etmek kesinlikle size göreyse Anno 1800 Land of Lions, göz atmak isteyebileceğiniz bir genişleme paketidir. İçerik olarak gerçekten çok fazla içeriğin olduğunu söyleyebilirim. Henüz piyasaya sürülmediği için fiyat etiketi hakkında Herhangi bir bilgim yok ancak 3 DLC içeren Season 2 Pass’in bir parçası olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca bahsettiğim 3 DLC’nin yer aldığı Season 2 Pass’i 109 TL karşılığında satın almanız da mümkün. Bu paketi satın alırsanız Seat of Power, Bright Harvest ve Land of Lions DLC’lerine sahip olacaksınız. Ayrıca bu pakete 3 adet özel süs eşyası da dahildir.

Anno 1800 Land of Lions önizlemesi

Alıştığınız Anno 1800 deneyimini bir kenara bırakın. Özellikle yeni eklenen oynanış mekanikleriyle birlikte oyunun oynanışında büyük değişiklikler yaşamanız mümkün. Bana göre Anno 1800 Land of Lions genişletmesini bir DLC yerine yeni bir alt oyun olarak ele alın. Oynanış mekanikleri temelde aynı olsa da kurak, ıssız bir adaya hayat getirmeye çalışıyorsunuz ve bunu birçok sınırlama dahilinde yapıyorsunuz. Adaya standart çoban evleri yerleştirerek başlıyoruz. Daha sonra bu çobanları ihtiyarlara dönüştürüyoruz. Bu nedenle 2 yeni insan sınıfının ortaya çıktığını söylemek mümkün.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.