e
sv

Apex Legends karakterler – Hangisini oynamalı? Seçeceğimiz karakterler neler yapabiliyor? Yetenekleri ne?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Respawn Entertainment ekibi tarafından geliştirilen Apex Legends, diğer Battle Royale türlerine göre birçok yeniliğe sahip. Bunlardan en önemlileri karakterler ve onların benzersiz yetenekleridir. Şu anda oynanabilir 9 karakter mevcut ve her birinin diğerine göre avantaj ve dezavantajları bulunuyor. 3 kişilik ekibinizde herkesin farklı karakterler seçmesi gerekiyor. Peki savaş alanına girerken hangi karakteri canlandıracaksınız? Bunun cevabı Apex Legends karakterleri yazımızda gizli. Ayrıca yeni başlayanlar için ipuçlarımız da yazımızda yer alıyor. Burada Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Cebelitarık düşmanlar için bir duvar, takım arkadaşları için ise bir kalkandır. Uzun süre düşmeden savaşabilen, savunma odaklı bir karakter. Ön saflarda yer almak ve savunmasız kalmamak isteyen oyuncuların mutlaka göz atması gerekiyor.

Son olarak Octane adında adrenalin bağımlısı bir karakter oyuna katıldı. Oktan, aktif ve hızlı olmayı seven oyuncular için iyi bir seçimdir ancak dikkatli olmanız gerekir. Sağlık çubuğunuza her zaman dikkat etmeniz gerekir.

Hızlı bir şekilde kaçmak, zaman zaman ortadan kaybolmak ve ekibinizi bir yerden başka bir yere taşımak mı istiyorsunuz? O halde Wraith mükemmel bir karakter. Savaş sırasında kimseye görünmeden bir yerden diğerine geçebilir ve düşmanı gafil avlayabilirsiniz.

Pathfinder harita üzerinde çok hızlı hareket edebilen bir robot karakterdir. Bir sonraki zil sesinin nerede olacağını görebilir ve ona göre hareket edebilirsiniz. Hızlı hareket etmek ve son derece agresif oynamak isteyenler mutlaka göz atmalı.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.