e
sv

Apple’ın Bir Türlü Çıkamayan Karma Gerçeklik Gözlüğü Hakkında Yeni İddia: iPhone 15 ile Birlikte Tanıtılabilir

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple’ın uzun süredir beklediği karma gerçeklik Gözlem hakkında tahminlerde bulundu. Kuo, şimdilik ‘Reality Pro’ olarak geçici olarak, üçüncü çeyrekte iPhone 15 ile birlikte tanıtılabileceğini ifade etti.

Teknoloji devi Apple’ın, karma gerçeklik gözlüğü çıkararak yeni bir ürün kategorisine yerleştirilmesi bekleniyordu. Son zamanlarda da geçici olarak ‘Reality Pro’ olarak bu gözlük hakkında birçok bilgi ortaya çıktı.

Şimdi ise Apple’ın dünyaya getirdiği tahminleriyle TF Uluslararası analisti tahminleri Ming-Chi Kuo, cihaz hakkında bazı önemli açıklamalarda bulundu. Kuo, Twitter’dan yaptığı bir paylaşımla heyecanla beklenen Gözlemin ne zaman geleceği konusunda tahminlerde bulundu.

Gözlük, iPhone 15 ile birlikte tanıtılabilir

Ünlü analist, daha cihazdan önce yayınlanıyor veya haziranda düzenlenecek WWDC konferansında tanıtılacağını; ancak doğumların ikinci çeyreğin sonuna kadar başlamayacağını belirtmişti.

Kuo, bugünkü gerçeği ise Gözlemin tanıtımının biraz daha ileri bir anda, Eylül ayından itibaren iPhone 15 ailesiyle birlikte olabileceğini aktardı: “Apple’ın birinci nesil karma gerçeklik başlığının yayınlanmasında tanıtılma ihtimaline düşme. Gözlüğün üçüncü çeyrekteiPhone 15 ile birlikte tanıtılma olasılığı ise giderek artıyor.”

Gözlük hakkında şu ana kadar birçok bilgi ortaya çıktı. Şirket, ilk başta görüntüleme sistemi ‘realityOS’ olarak adlandırılmış, ancak daha sonra’xrOS’ olarak harmanti. Yakın zamanda ise gözlükle birlikte kullanıcılar Siri kullanarak uygulamalarda ortaya çıktı.

İLGİLİ HABER

Apple’ın Karma Gerçeklik Gözlüğü Hakkında Yeni İddia: Herkesin Kendi Geçmesini Yapabilecek (Hem de Siri’yle)

Buna ek olarak daha önce çıkan bilgiler, Gözlükn 3000 dolara kadar ulaşabilecek pahalı bir fiyata sahip olabileceğini göstermişti. Şu an için tüm bunların birer iddia olduğu, herhangi bir kesinlik içermediğini içermesi gerekiyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.