e
sv

Apple’ın İlk Karma Gerçeklik Gözlüğünün Adı ve ‘Ultra İyi’ Özellikleri Hakkında Yeni İddia

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple’ın gündemden düşmeyen karma gerçeklik tüketimi ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi. Bloomberg’den Mark Gurman, “Reality Pro” olarak isimlendirilecek ürün üst düzey yönetime sahip olmayı amaçladı.

Deneyimli bir Bloomberg ve Apple analisti olan Mark Gürman, teknoloji devinin yaklaşmakta olan planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalarda, Apple’ın “gerçeklik profesyonel” olarak adlandırdığı VR ekipmanı ile ilgili ayrıntılı bilgi verildi. Gurman, Apple’ın yeni gücünün “ultra iyi” olduğunu ifade ediyor.

Mark Gurman’a göre Reality Pro, kullanıcıların elinde ‘herhangi bir el uzatma olmadan’ takip barındırıyor. ayrıca Mac bilgisayarlarda yapılan her şey, VR ekipmanlarında da takip edilecek. Ayrıca bu cihazları kullanan bir kişi, FaceTime görüşmelerinde kullanılmak üzere otomatik olarak avatar oluşturabilecek. Mark Gürman, avatar özelliğin bire bir düşünceler belirtiyor. Bu avatar, kullanıcıların yüzünü ve vücutlarını kullanma. Hareketleri de takip edecek.

Kullanıcının gözleri bile takip edilecek!

Apple karma gerçeklik gözlüğü

Reality Pro ile ilgili ilginç iddialar var. Bu cihazın kullanıcılarının gözlerini bile takip edebileceği ifade ediliyor. Mark Gurman’a göre kullanıcı, gözleriyle uygulamaları arasında gezinti yapacak ve elini sıktığı zaman o uygulama açılır. Ayrıca birkaç harici kamera, kullanıcıların elindekiler takip edilecek. Ekipmanın VR ile AR arasında geçiş sağlayacak bir butona da sahip olacağı ifade ediliyor.

İLGİLİ HABER

Tüm Teknoloji Şirketlerini Çalıştıran Çalışanını Kovarken, Apple Neden Kimseyin İşte Çıkarmadı?

Mark Gurman’a göre Apple’ın karma gerçekliği, harici bir batarya paketine sahip olacak. Üst üste koyulmuş iki adet iPhone 14 Pro Max’in geleceği ifade edilen bu batarya paketi, Reality Pro’ya 2 kullanım imkanı tanıyacak. Ancak farklı kaynaklara göre Reality Pro, dahili bataryaya sahip olacak.

Peki bu cihazların fiyatı ne kadar olacak?

İLGİLİ HABER

Apple’ın Sanal Gerçeklik Gözlüğü Hakkında Bomba İddia: iPhone 14 Yanında ‘Ucuz’ Kalacak

:
https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-01-23/apple-reality-pro-details-eye-hand-tracking-app-store-3d-ios-like-interface?srnd=technology- vp#xj4y7vzkg&leadSource=uverify%20wall

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.