e
sv

Ark 2 çıkış tarihi, Santiago, hikayesi ve daha fazlası Ark 2 hakkında şimdilik bildiğimiz her şeyden bahsettik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ark 2 çıkış tarihi, Santiago, hikaye ve daha fazlası hakkında bilgi vermek için topladığımız yazımızda sizlerleyiz. Büyük beğeni toplayan hayatta kalma sandbox oyunu Ark: Survival Evolved’un devam oyunu Ark 22020 Oyun Ödülleri’nde tanıtıldı. O hayranlardan beri hayranlar bu büyüklük yükseklikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Arktik evrenini ve anlatısı için ne anlama geldiğini öğrenmek için almak. Ark 2’nin çıkış tarihi ne olacak?

Ark 2 içerisinde Santiago kimdir? Bu soruyu hepimiz soruyoruz, ancak şu anda pek tatmin edici yanıtlar yok. Vin Diesel’in orijinal oyundaki bir karakterinin klonu olan Santiago’yu canlandırdığını düşünüyor. Oğul teaser’da “24. yüzyılda Mek-pilotu, dişli kafa ve özgürlük savaşçısı” olarak adlandırılandı, bu yüzden dinozorlarla dolu bir dünyada hayatta kalma konusunda biraz deneyimi olduğu açık. Onu oynamamız pek olası değil, ancak belki de kısa süre içinde emin olacağınızı.

Ark 2 çıkış tarihi geldiğinde, hem PC hem de Xbox’ta Game Pass’in ilk gün oyunu olarak satışa sunuldu. Raporlara göre Microsoft, Ark 2’nin üç yıllık özel çıkışını satın almak için 2,5 milyon dolardan fazla para tuttu.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.