e
sv

Assassin’s Creed Valhalla Gorm yaşamalı mı, ölmeli mi? Assassin’s Creed Valhalla hikayesindeki Gorm ile ilgili kararlar ve sonuçlarını sizler için anlattık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Assassin's Creed Valhalla Gorm

Assassin’s Creed Valhalla yolculuğumuz boyunca birçok insanın kaderi Eivor’un seçimlerine bırakıldı. Tabii bu dolaylı olarak seçimlerimize bağlı. İsteğinize bağlı olarak insanları idama gönderebilir, ellerinden baltalarını alıp Valhalla’ya gitmelerini engelleyebilir veya en kötü düşmanlarınızı bile affedebilirsiniz. Maalesef bu seçimlerden bazıları size bağlı değil. Ancak Kjotve’nin oğlu Gorm ve kaderi sizin ellerinize kalmış gibi görünüyor. Peki Assassin’s Creed Valhalla hikayesindeki Gorm gerçekten yaşamayı hak ediyor mu?

Sizlerle paylaştığımız soru: “Assassin’s Creed Valhalla Gorm yaşamalı mı, ölmeli mi?” kılavuzu ve diğer benzer Assassin’s Creed Valhalla kılavuz makaleleri. Burada Tıklayabilirsiniz. Assassin’s Creed Valhalla hakkında bilmeniz gerektiğini düşündüğümüz her şeyi bir araya getirdiğimiz sayfamızda aradığınız soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.