e
sv

Back 4 Blood içerikleri sona eriyor Ekip, yeni bir oyuna başlayacak.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Geri 4 Kan içeriği biter

Left 4 Dead’den ilham alan zombi oyunu Back 4 Blood’ın arkasındaki şirket Turtle Rock Studios, bu hafta projeden vazgeçtiğini duyurdu. Şirket, “bir sonraki harika şey” olarak adlandırdığı şeye doğru ilerliyor. Ancak Turtle Rock henüz bunun ne olabileceğini tartışmaya hazır değil. Habere göre Back 4 Blood içeriği için herhangi bir güncelleme olmayacak. Ancak oyuna sahip olan herkes oynama şansına sahip olacak.

Back 4 Blood ilk olarak Ekim 2021’de kullanıma sunuldu. Bu nedenle, yeni içerik tedariği bitene kadar destek 15 aydan biraz fazla bir süre devam etti. Her ne kadar bu süre diğer bazı oyunların destek sürelerine göre kısa olsa da Turtle Rock’ın malzeme konusunda cimri olduğunu söylemek doğru olmaz. Geliştirici üç ek genişletme paketi yayınladı: Tunnels of Terror, Children of the Worm ve River of Blood gibi standart güncellemelerin yanı sıra. Geçtiğimiz bir veya iki yılda bunlar oyuna yeni karakterler, kartlar ve başka şeyler kattı. Sonuç olarak, eğer bir Season Pass’iniz varsa, bu süre zarfında pek çok içerik gelmiş demektir.

Şu sıralar sanki hep film yazıları yazıyormuşuz gibi görünüyor. Ancak sitemizde birçok konuda yazılar bulunmaktadır. Örneğin, En iyi hile uygulaması Bir de rehber yazımız var. Bu yazımızda hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı bulunmaktadır. Daha sonra, 2022’nin en iyi 20 oyunu Seçimi yaptık. Biz de bu seçenekleri sizlerle paylaştık. Üstelik birçok konuda oyun öneren yazılarımız da mevcut. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda birçok başlıkta oyun önerileri bulunmaktadır. İstediğiniz her türlü oyun yazısını bulmanız mümkün.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.