e
sv

Baldur's Gate 3 Pixie Serbest Kalmalı mı? Pixie, büyük fark yaratabilecek bir karar.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Baldur's Gate 3 Pixie Çıkmalı mı?

Baldur’s Gate 3’te işlevsel bir Ay Feneri elde ettiniz ve içeriden gelen çığlıklar nedeniyle Pixie’yi serbest bırakıp bırakmayacağınıza karar vermelisiniz. Seçiminiz oyunu mahvetmeyecek. Ancak Shadowlands’te büyük bir fark yaratacak. Şimdi Pixie için en iyisinin ne olduğuna karar vermenize yardımcı olmak için buradayız. Şimdi gelelim Baldur’s Gate 3 için önemli soruya: “Pixie serbest bırakılmalı mı?” soruya.

Pixie’yi Ay Fenerinde Tutarsanız Ne Kazanırsınız: Pixie’yi tuzağa düşürürseniz, her zaman hayaletleri ve gölgeleri gözlemleyebilirsiniz. Bu onlarla savaşmayı çok daha kolay hale getirir. Ancak ekibinizin tamamının lambanın yarıçapı içinde kalması gerekir, aksi takdirde lanet nedeniyle ölümle karşı karşıya kalacaksınız. Konumlandırma çok daha zor olacak ve en az bir parti üyesinin lambayı taşıması gerekecek.

Baldur’s Gate 3 Pixie rehber makalemiz bu kadar. Ancak sitemizde başka rehber yazılarımız da bulunmaktadır. Sitemizde her gün daha fazla rehber makale yayınlıyoruz. Bu nedenle takip etmeye devam etmenizi öneririz. Üstelik tüm Baldur’s Gate 3 rehber yazılarımızı bir arada paylaştığımız bir rehber sayfamız da mevcut. Bu kılavuz sayfası Baldur’s Gate 3 hakkında aradığınız tüm bilgileri içerecektir. Baldur’s Gate 3 kılavuzu ana sayfası Yazımıza göz atmanızı öneririz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.