e
sv

Battlefield 2042 3.2 güncelleme notları ortaya çıktı Battlefield 2042 3.2 güncellemesi önemli gelişmelerle yakında çıkacak.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Battlefield 2042 3.2 güncelleme notları açıklandı

DICE’a göre Battlefield 2042 için merakla beklenen Güncelleme 3.2 önümüzdeki hafta yayınlanacak. Bu yamanın yardımıyla oyun, Taarruz, Mühendis, Keşif veya Destek olarak oynamanıza olanak tanıyan ünlü Sınıf sistemimizi alacak. Ayrıca sınıfınızı daha da özelleştirmek için Sınıf Ekipmanı, Sınıf Cihazları ve Silah Yeterlilikleri de ekleyebilirsiniz. Güncelleme 3.2 ayrıca yeni Mahzen Silahlarının yanı sıra susturucular, uzun menzilli dürbünler ve termal dürbünler de ekleyecek. Breakaway haritasında da değişiklikler olacak. Ayrıca M1A5 ve T28 için Aktif Koruma Sistemi mevcut olacaktır.

Seride bir ilk olan çapraz platform oyunu bulunuyor. Battlefield 2042, teknik sorunları, özellik eksikliği ve bazı oynanış değişiklikleri nedeniyle oyunculardan sert, eleştirmenlerden ise karışık eleştiriler aldı. Oyun Electronic Arts’ın umduğu kadar iyi satmadı. Şimdi Battlefield 2042 3.2 güncellemesi dışındaki önerilerimizden bahsedelim.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.