e
sv

Blizzard Diablo 2 Resurrected için mod üreticilerinin önüne geçti Blizzard D2ROffline ve D2RModding modlarını kapattı. Tabii, haklı sebepleri de var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Blizzard, Diablo 2 Resurrected için mod yapımcılarının önüne geçti

Bu yılın sonlarına doğru son versiyonunu göreceğimiz Diablo 2 Resurrected, Alpha versiyonuyla oyunseverlerle buluştu. Blizzard, Diablo 2 Resurrected Alpha versiyonunu piyasaya sürdüğünde, mod yapımcıları doğal olarak harekete geçti ve oyun için modlar üretti. Bu modlardan ikisi hem çok ilginç hem de biraz tartışmalı. Görünüşe göre kar fırtınası tartışmalara D2Roffline ve D2RModding modlarının kapatılmasına yol açan Peki şirket bu modları neden kapattı? Cevabı yazımızın devamında.

Diablo 2 Resurrected, Blizzard’ın yeni 3D grafik motorunu kullanıyor. Ayrıca oynanışın orijinal Diablo 2 oynanışıyla birebir aynı olacağını da biliyoruz. Aynı zamanda oyun, oyuncuların grafikler ve ayrıca yeni grafikler arasında geçiş yapmanıza da olanak tanır. Bu geçiş fırsatı gerçekten çok ilginç görünüyor. Böylece dilediğiniz zaman daha modern bir oyun deneyimi ile nostalji hissi arasında geçiş yapabileceksiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.