e
sv

Bu Akşam Tanıtılacak Apple AR Gözlüğün Adı ve Fiyatı Ortaya Çıkmış Olabilir

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple’ın birkaç saat içinde tanıtacağı karma gerçeklik gözlüklerinin fiyatı belli olmuş olabilir. Güney Koreli bir kaynak, “Reality Pro” olarak adlandırılacağını iddia ettiği gözlüğün fiyatının beklenenden düşük olacağını iddia ediyor. Ancak paylaşılan bilgilerin yanlış olma ihtimali de mevcut.

ABD merkezli teknoloji devi Apple WWDC 2023 Etkinlikler bu akşam resmi olarak başlayacak. Etkinlikte en çok konuşulan ürün şüphesiz firmanın karma gerçeklik gözlükleri olacak. Ancak etkinlikten saatler önce gelen son bilgiler bu ürünün hepimizi tersine çevirebilirsin bu ortaya çıkarıyor.

Daha önce ortaya çıkan bilgiler, Apple’ın karma gerçeklik gözlüklerinin Bugüne kadarki en pahalı ürünlerinden biri Bunun olacağını gösterdi. Hatta tüm sektör kaynakları bu ürünün fiyatının 3.000 dolar civarında olacağını iddia ediyordu. Ancak Güney Kore merkezli bir blogda, paylaşım, Beklentilerin çok altında bir fiyat göreceğimizi öne sürüyor.. Üstelik aynı kaynak, ekipmanın resmi adını da ortaya çıkardı.

Son dakika iddiaya göre Apple’ın karma gerçeklik gözlükleri 1.999 dolara satılacak

Apple karma gerçeklik gözlüğü fiyatı

Güney Kore’nin en büyük blog sitelerinden Naver’da paylaşılan gönderiye göre Apple’ın karma gerçeklik gözlükleri, 1.999$ için satın alınabilir. Eğer bu iddia doğruysa Apple’ın artırılmış ve sanal gerçeklik gözlükleri beklenenden yüzde 30 civarında daha ucuza satılacak. Bu da satış rakamlarını önemli ölçüde artırıyor. Çoğalabilir. Öte yandan yeix1123 isimli kullanıcıya göre Apple’ın karma gerçeklik gözlükleri, “Gerçeklik Pro AR/VR“adını alacak.

Ancak “yeix1123” isimli kullanıcının yaptığı paylaşımın neye dayandığı ve ne kadar güvenilir olduğu bilinmiyor. Yani söz konusu gönderinin sahte olma ihtimali yüksek. Bu nedenle iddialara şüpheyle yaklaşmak faydalı olacaktır.

WWDC 2023’te yapılacak tüm duyurular:

ALAKALI HABERLER

Tarih Yazan WWDC 2023’e Kalan Günler: İşte Apple’ın Duyurmasını Beklediğimiz Her Şey

WWDC 2023 saat kaçta başlayacak? Nasıl izlenir?

ALAKALI HABERLER

Apple’ın “Yeni Bir Dönem Başlatacağı” WWDC 2023 başladı! [Canlı]

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.