e
sv

Call of Duty Modern Warfare 2 Crossplay kapatma Şu anda PC'de böyle bir ayar olmasa da, konsol oyuncuları için mevcut.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Call of Duty Modern Warfare 2 Crossplay'i kapatma

Modern Warfare 2 oyuncuları çevrimiçi oynarken kesinlikle herkesle oynamak zorunda değil. Özellikle Call of Duty Modern Warfare 2’yi konsolda oynayan oyuncular bu durumdan muaf tutuluyor. Çünkü oyundaki bir ayar sayesinde bunu kapatmak mümkün. Ancak ne yazık ki PC oyuncularının böyle bir avantajı yok. Yani konsol oyuncularının fare ve klavyeyle uğraşmalarına gerek kalmıyor. Ancak PC oyuncularının konsollarda otomatik nişan alma sorunuyla uğraşması gerekiyor. Açıkçası biraz saçma bir seçim ama yine de biliyorlar. Call of Duty Modern Warfare 2 Crossplay’i devre dışı bırakma sürecini anlatmak artık bize düşüyor.

Ayrıca Call of Duty Modern Warfare 2 inceleme yazımıza da göz atmanızı öneririz. Üstelik Call of Duty Modern Warfare 2 Double XP’yi edinme ve kullanma rehberimiz de faydalı olacaktır. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare 2 M16’nın kilidini açma ve oluşturma öneri kılavuzu makalemizi de beğenebilirsiniz.

Çapraz oyunu devre dışı bırakıp nişan alma desteğine sahip konsol oyuncularıyla mı yoksa daha fazla hareket kabiliyetine ve daha hızlı nişan alma özelliğine sahip PC oyuncularıyla mı rekabet edeceğiniz tamamen size kalmış. Yani daha eşit bir oyun alanı istiyorsanız kapatın.

Call of Duty Modern Warfare 2Çeşitli nedenlerden dolayı çapraz oynatmayı devre dışı bırakmak isteyebilirsiniz. Birincisi, konsol denetleyici oynatıcıları ile PC fare ve klavye oynatıcılarının birbirinden önemli ölçüde farklı olmasıdır. Genel olarak konsol denetleyicisine kıyasla fare ve klavyeyle yapılan hareketler daha hızlı ve daha hassastır. Konsol atıcıları genellikle bununla mücadele etmek için bir tür nişan alma yardımı kullanır.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.