e
sv

Call of Duty Modern Warfare 2 Double XP alma ve kullanma Daha hızlı seviye atlamak isteyenler için.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Call of Duty Modern Warfare 2 Double XP alma ve kullanma

Eğer Call of Duty Modern Warfare 2 oyuncusuysanız muhtemelen bir an önce seviyenizi yükseltmek istersiniz. Çünkü seviye ne kadar yüksek olursa, ekipman da o kadar fazla olur. Bu sayede daha iyi savaşlar yaşayacaksınız. Eğer mümkün olan en kısa sürede seviye atlamak istiyorsanız oyunda buna yardımcı olacak bir yol var. Call of Duty Modern Warfare 2, Double XP Token öğeleri veriyor. Bu eşyalar sayesinde belirli bir süre için iki kat tecrübe kazanırsınız. Tabii bu daha hızlı seviye atlamak anlamına geliyor. Şimdi Double XP’yi edinme ve kullanma hakkında bilmeniz gerekenlerden bahsedeceğiz.

Bu Çifte DP Jetonlarının her ikisinin de sınırlı bir ömrü vardır. Genellikle 30 veya 60 dakikadır. Bu süre hesaplamasında oyun süresi değil gerçek zaman hesaplanır. En iyi şekilde yararlanmak için bir Token aktifken çok oynayın. Double XP Jetonlarını aşağıdaki yollarla elde edebilirsiniz:

Call of Duty Modern Warfare 2 incelemesi Yazımız oyuna başlamak isteyenler için kesinlikle faydalı olacaktır. Dahası, Call of Duty Modern Warfare 2 M16 Ayrıca rehber makalemize bakın. Ayrıca oyunu satın almadan önce Call of Duty Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri Makalemize bakın.

Çok oyunculu bir oyun moduna girdiğinizde, eşleştirme lobisine girmeden önce eşleştirmeyi başlat seçeneğinin yanında “XP Tokens” seçeneğini görmelisiniz. Modern Warfare 2’de, XP Tokenını kullanmak için bu menüden “XP Tokenları”nı seçin. Daha sonra istediğiniz Tokenı normalde yaptığınız gibi kullanın. Turuncu Jetonlar Çift Silah XP’si içindir, yeşil Jetonlar ise oyuncular içindir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.