e
sv

Call of Duty Modern Warfare 2 M16 nasıl açılır ve build önerisi M16 ile ilgili bilmeniz gereken her şey.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Call of Duty Modern Warfare 2 M16'nın kilidini açma ve öneri oluşturma

Call of Duty Modern Warfare 2 oyuncular nihayet çok oyunculu moda erişti. Ancak bu modda bazı silahları kullanabilmek için mutlaka bir şeyler yapmak gerekiyor. Şimdi Call of Duty Modern Warfare 2 oynarken M16 kilidi nasıl açılır sorusuna cevap vereceğiz. Ardından Call of Duty Modern Warfare 2 oyuncuları için M16 build önerisi vereceğiz. Elbette sonuçta bu bilgiyi kullanmak size kalmış. Ancak yine de elimizden geldiğince detaylı bir şekilde açıklamaya çalışacağız.

Ayrıca, Modern Warfare 2 Vault Edition’a sahipseniz, M4 Platformu için kilidi açılmış tüm eklentilere ve silahlara erişmenizi sağlayan FJX Cinder Pack sayesinde bu sürece zaten bir adım önde başlayacaksınız.

Hisse senedi için birkaç seçenek var. Ancak Corio Precio Factory, nişan alma stabilitesi ve geri tepme kontrolü avantajları nedeniyle daha uzun nişan alma hatları için iyi bir seçimdir. Ancak hareketliliği kısıtlıyor. Ancak bu noktada yedeklememiz devreye giriyor.

Alternatif olarak, holografik görüş ve 4x yakınlaştırma kapsamı arasında geçiş yapabilen bir dürbün olan Hibrit Ateş Noktası da var. Lachmann-762’yi 14. seviyeye yükselterek kilidini açabilirsiniz! İsteğe bağlı olarak dürbünler arasında geçiş yapabilme özelliği ile maçlar sırasında size esneklik sağlayacaktır.

Saldırı için duvara monte etmek her zaman mümkün olmuyor. Ancak namlu altı VX Ananas size M16’nın geri tepmesi üzerinde daha fazla kontrol sağlayacaktır. Bu, özellikle uzun menzilli dürbünlerle kullanıldığında silahın geri tepmesinin daha da artması nedeniyle kullanışlıdır.

Optik açıdan, uzun mesafeli karşılaşmalar için, özellikle köşelere veya hendeklere monte edilirken daha fazla denge sağlamak için SZ SRO-7’yi ve özellikle çok fazla hareket ediyorsanız orta mesafeli karşılaşmalar için Cronen Mini Red Dot’u öneriyoruz. . Cronen Mini Red Dot, Hakimiyet gibi lens modları için de iyi bir seçimdir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.