e
sv

Call of Duty Modern Warfare 2 sezon öncesi en iyi Assault Rifle En iyi Assault Rifle silahını arıyorsanız, doğru yerdesiniz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Call of Duty Modern Warfare 2 sezon öncesi en iyi Taarruz Tüfeği

Diyelim ki oyuna yeni başladınız ve en iyi silah olan Taarruz Tüfeği’ni arıyorsunuz. Aslında oyunda yeni olmanıza bile gerek yok. Sonuçta bu herkesin ihtiyaç duyacağı bir bilgi. Call of Duty Modern Warfare 2 oynarken sezon öncesi aşamada en iyi Taarruz Tüfeği’ni arıyorsanız doğru yerdesiniz. Şimdi size bu başlıkta en iyi silahı anlatacağız. Daha sonra elbette detaylandıracağız. Bu sayede oyuna girdiğinizde hangi silahı seçeceğinizi öğrenebileceksiniz. Dilerseniz bir an önce detaylara geçelim çünkü öğrendikten sonra direkt olarak oyuna girmeniz gerekiyor.

Vault Edition’a sahipseniz, birlikte verilen FJX Cinder Pack’in yardımıyla M4’ü özelleştirmek ve geliştirmek için çok çeşitli eklentilere anında erişebileceksiniz. Ek olarak, senaryoyu tamamlarsanız çeşitli eklentilerle birlikte M4’ün bir planını anında almayı seçebilirsiniz. Bu seçeneği her oyuncunun kullanması mümkündür.

Modern Savaş IIÇok oyunculu modundaki yeni oyun modları arasında, saldıran takımın bir rehineyi kurtarmaya çalıştığı, savunma ekibinin ise rehinenin etrafına bariyerler kurarak onları engellediği Prisoner Rescue ve iki takımın sınırlı sayıda can içeren bir paketi ele geçirmek için yarıştığı Nakavt yer alıyor. .

Call of Duty Modern Warfare 2 sezon öncesi en iyi Taarruz Tüfeği rehberimizde söyleyeceklerimiz bunlarla sınırlı değil. Bu oyun Modern Warfare serisi, senaryo ve co-op modlarında gelişmiş yapay zeka sistemlerine sahiptir. Ayrıca su fiziği, yüzme mekaniği ve yeniden işlenmiş bir araç sistemi de yer alıyor. Bu nedenle bir dizi tasarım iyileştirmesi ve oynanış değişikliği yapıldı. Kayma iptali kaldırıldı. Ek olarak, yeni oyun öğeleri ve hareket stratejileri arasında yüzüstü dalış, manto ve çıkıntıya asılı kalma yer alıyor. Arabanın camlarından dışarı eğilmek, çatıya tırmanmak ve araçları kaçırmak yeni araç oyun özellikleridir. Yeni seviye atlama ve silah ustalık sistemleri var. Bu şekilde oyuncular belirli eklentileri kendi oyun tarzlarına uyacak şekilde değiştirebilirler. Ayrıca antrenman için bir atış poligonu bulunmaktadır. Tekrarlamayı azaltmak için farklı branşlarda silah platformları da bulunmaktadır.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.