e
sv

Call of Duty Modern Warfare 2 Twitch drop ile ilgili her şey Ödülleri elde edebilmek için yapmanız gereken her şeyden bahsettik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Call of Duty Modern Warfare 2 hakkında her şey Twitch düşüşü

Call of Duty Modern Warfare 2’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte birçok yayıncı oyunu oynamaya başladı. Oyunu alabilenler de alamayanlar da var. Ancak oyunu satın alanlardan biriyseniz size güzel bir haberimiz var. Çünkü oyuna ara verdiğinizde bile içerik kazanmanız mümkün. Call of Duty Modern Warfare 2, Twitch ödüllerinin düşmesine olanak tanıyor. Yani yayıncıları izlerken bazı ödüller kazanmanız mümkün. Şimdi bu ödülleri nasıl alabileceğinizi konuşacağız. Ayrıca bu ödüller Watchdog 141 Silah Taslağını da içeriyor.

Belirli izlenme süresi aşamalarına ulaştığınızda Twitch’te yeni Modern Warfare 2 ödülünüzü bildiren bir bildirim alacaksınız. Ödüllerinizi Twitch Envanterinizden almak için üzerlerine tıklayın veya “Drops”a gidin. Modern Warfare 2 Twitch Drop ödülleriniz, alındıktan sonra görünür olacak. Ödüllerinizi göremiyorsanız oyunu tamamen kapatın ve yeniden açın.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.