e
sv

Car Trader Simulator Beta inceleme Canlı yayınlarda muhabbet ederek oynamalık oyun arıyorsanız, gözünüz burada olsun.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Araba Trader Simülatörü Beta incelemesi

Son zamanlarda çıkmasını beklediğim oyunlardan biri de Car Trader Simulator. Aslında o bir bağımsız üretim, ama neden araba alıp satma işine girmiyorsunuz, değil mi? Daha da güzeli, Car Trader Simulator Beta inceleme yazım boyunca anlatacağım özellikler arasında araba çalmak, çalıntı araba satmak gibi özellikler de var.

Doğrularla ya da yalanlarla arabalarınızı müşterilere beğendirdikten sonra satış süreci başlıyor. Müşteri sizinle pazarlık yapıyor. Birkaç denemeden sonra arabayı almaktan vazgeçerler. Yani çok çekingen bir sevgilinin sizi yorabileceği durum bu oyunda da geçerli. Bu yüzden pazarlık yaparken dikkatli olmakta fayda var.

Araba Trader Simülatörü Beta incelemesi

Ayrıca oyunda iyi şanslar olur. Polis deyince aklıma geldi. Mesela oyunda polisler araçlarını yeniliyor muydu? Bu tür sorunlar yaşanıyordu. Bu nedenle uygun fiyatlarla satıyorlardı. Bu da kaçınılmaz olarak oyuncuya fayda sağlıyor elbette. Sağlam bir aracı uygun fiyata alıp, iyi fiyata satıyorsunuz. Bu da güzel bir kazanç elde etmek anlamına geliyor. Yani genel olarak aslında mekaniği ve oynanışı çok basit olan bir oyun.

Bu tesadüfi olayların ne olduğunu sorarsanız gerçekten çok saçma ve beklenmedik olduklarını söyleyebilirim. Örneğin sebepsiz yere kuş saldırısı oluyor ve araçlarınız zarar görüyor. Mesela bir hırsızlık falan oluyor ve arabalardan biri uçup kayboluyor. Güzel, geri dönme ihtimali var ama %25 falan. 3-4 kere başıma geldi ama henüz geri döndüğünü görmedim. Sanırım polis pek çalışmıyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.