e
sv

Çevrim içi Rol Yapma Oyunu Popmundo

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Popomundo, ilk adıyla 2004 yılında oyun tutkunlarının ve internet kullanıcılarının beğenisine sunulmuş ve kısa sürede popüler olmuştur. Ancak bir süre sonra oyuncuların oy vermesiyle oyunun adı diğer dillerde farklı anlamlara geldiği için Poplove olarak değiştirildi. Kısa bir süre Poplove ismini kullandıktan sonra oyunun ismi Popmundo olarak değiştirildi ve uzun süre Popmundo olarak kullanılmaya devam edildi.

Oyun ilk kurulduğunda müzik endüstrisini temel alıyordu. Ama şu anda müzik dışında pek çok şey yapmam mümkün. Yine hayallerinizi müzikten yana kullanın ve yazdıklarımı dikkatlice okuyun! Mavi dünyaya gözlerinizi ilk açtığınızda, sizin yazdığınız iki şarkı ve size verilen birkaç kitabın ardından ilk konserinizde hayranlarınızla buluşursunuz. İnanılmaz bir macera tam burada başlıyor. İlk etapta berbat bir konser verme konusunda asla endişelenmeyin! Kısa sürede kendinizi geliştirip işin temellerine hakim olduğunuzda, aşamaları sallamak sizin işiniz olacak. Müzik bestelemek, şarkı yazmak, hatta şarkınızın sözlerini yazmak tamamen size kalmış… Her Pop Yılı’nda düzenlenen yarışmalar ve sıra dışı etkinliklerden bahsetmiyorum bile. Popüler bir sanatçı olmak ve hayranlarınıza imza vermek için hala neyi bekliyorsunuz?

Elbette bu evrende müziğin yanı sıra pek çok iş fırsatı da var. Bunlar sahnede solist olmanın ötesinde profesyonel gruplar. Yani eğer istersen hem sahnede geçmiş yılların sanatçısı hem de ünlü bir şirketin CEO’su olabilirsin.

benzersiz kariyer deneyimleri

iyi şanslar

Güzel kariyerinizin gizemli ve eğlenceli dünyasında yeni tanıştığımız dostlukların getirdiği aşk mı? Neden! Evet, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi burada da evlenebilir ve çocuk sahibi olabilirsiniz. Birden fazla kişiyle bile evlenebilirsiniz. Çocuklarınıza sahip çıktığımız bu dünyada dilediğiniz kadar çocuk sahibi olabilirsiniz. Hatta 10 çocuğunuz varsa ne kadar şanslısınız! Eminim gelecekte çocuklarınızla sahneleri taşımak isteyeceksiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.