e
sv

CS GO Başlatma Seçenekleri ve Kodları CS GO başlatma seçenekleri ile ilgili her şey.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

CS GO Başlatma Seçenekleri ve Kodları

CS:GO oynarken oyunda yapılan CSGO başlangıç ​​ayarları oyunda çok önemli rol oynamaktadır ancak CS:GO başlangıç ​​ayarları olarak yaptığımız oyun başında yapılan ayarlar da vardır. Öncelikle başlangıç ​​ayarlarını yapabilmek için o lokasyonu açmamız gerekiyor. CS GO başlatma seçenekleri 2023 Açmak için Steam kütüphanenizden;

Oyun ilk açıldığında ortaya çıkan gereksiz (benim için) CS:GO girişini ortadan kaldırır.

Oyuna girdiğinizde direkt olarak haritaları indirmeye başlıyor ve bu sayede oyuna daha hızlı giriyorsunuz ve fps biraz daha yüksek değerlere çıkıyor.

Oyundayken çok daha hızlı ALT+TAB yapmanızı sağlar.

Çeşitli hedefe dayalı oyun modları vardır. Bu şekilde oyun iki takımı karşı karşıya getiriyor: teröristler ve terörle mücadeleciler. Ayrıca en yaygın iki oyun türü vardır. Bunlardan biri de Terörle Mücadele ekiplerinin teröristlerin aldığı rehineleri kurtarmaya çalışması. Bir diğeri ise teröristler bomba yerleştirirken Terörle Mücadele ekipleri de onları durdurmaya çalışıyor. Üstelik dokuz resmi oyun modu var. Ayrıca her birinin kendine has özellikleri bulunmaktadır. Oyuncular, oyunun eşleştirme işlevi sayesinde özel Valve sunucularının yanı sıra benzersiz haritalara ve oyun tarzlarına sahip topluluk tarafından barındırılan sunucularda da oynayabilirler. Ardından 2018’in sonlarında “Danger Zone” battle royale oyun modu yayınlandı.

Oyunun sunucularına girdiğinizde veya botlarla oynadığınızda oyun sizi otomatik olarak 64 Tickrate’li sunuculara bağlar ancak bu kod sayesinde sizi doğrudan 128 Tickrate’li sunuculara bağlayacaktır.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.