e
sv

CS GO FOV kodu Görüş alanı önemli.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

CS GO FOV kodu - viewmodel kodu - konsol kodları

CS GO oynarken FOV kesinlikle önemli bir ayardır. Aslında CS GO’nun sayısız avantajlarından biri kullanıcı arayüzünüzü uyarlama ve değiştirme olanağıdır. CS GO, çoğu nişancı oyununun aksine, artı işareti, HUD ölçeklendirmesi veya model konumlandırmasını görüntüleme gibi özelleştirmeleriyle ünlüdür. Oyundaki hemen hemen her şeyi konsolla değiştirebiliyorsunuz. Bir değişiklik yapmak istiyorsanız görüş alanınızı (FOV) artırmak veya azaltmak çabanıza değecektir. Peki bunu tam olarak nasıl değiştirirsiniz ve bu CS GO FOV kodu nedir?

Elbette sitemizde CS GO ile ilgili başka içerikler de bulunmaktadır. Gerçekten size önerebileceğimiz pek çok makalemiz var. Ancak bunları tek sayfada buluşturduk. CS GO rehberi I sayfası Yazımızda sitemizdeki tüm CS GO rehberleri mevcuttur. Aklınıza takılan her sorunun cevabı var. Ayrıca oyunda karşılaşacağınız sorunların cevaplarını da verdik. Bu sayede oyunu çok daha rahat bir şekilde oynayabileceksiniz. Üstelik hileler ve kodlar da mevcut. Tabi bu kodların nasıl girileceğini de detaylı bir şekilde anlattık. Bunları ve çok daha fazlasını rehberin ana sayfasında bulabilirsiniz.

CS GO FOV kodu yazımızda Valve ekibinden de bahsedelim. Merkezi Bellevue, Washington’da bulunan Valve Corporation, Amerikalı bir video oyunu geliştiricisi, yayıncısı ve dijital dağıtım şirketidir. Half-Life, Counter-Strike, Portal, Day of Defeat, Team Fortress, Left 4 Dead ve Dota’nın yanı sıra yazılım dağıtım platformu Steam’in arkasındaki şirkettir.

Serinin uluslararası rekabetçi oyun mirası, oyunun canlı e-spor topluluğuyla devam ediyor. Profesyonel liglerde ve yarışmalarda mücadele eden takımlarla oyun genellikle e-spor dünyasının en iyilerinden biri olarak kabul ediliyor.

CS GO FOV kodu yazımızda oyunun geçmişine de değinmeliyiz. Global Offensive ilk yayınlandığında eleştirmenler olumlu eleştirilerde bulundu. Bu yüzden oynanışı ve Counter-Strike serisine olan sadakatini övdü. Ancak, bazı erken özelliklerini ve konsol ile PC sürümleri arasındaki tutarsızlıkları eleştirdi. Çıktığı günden bu yana Valve’ın Steam platformunun en popüler oyunlarından biri haline geldi. Üstelik ayda tahmini 11 milyon oyuncuya ulaştı. Valve, Aralık 2018’de freemium modele geçti. Bu sayede kozmetikten para kazanmaya başladı.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.