e
sv

CS GO sistem gereksinimleri nedir? (2023) Yıllar geçmesine rağmen milyonlarca oyuncusu olan CS: GO düşük sistem gereksinimleri ile halen oyuncuların gözdesi.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

CS:GO sistem gereksinimleri nelerdir?  (2021)

21 Ağustos 2012 tarihinde piyasaya sürülen CS:GO’nun bugün hala milyonlarca aktif oyuncusu bulunmaktadır. Yapımcılar zaman zaman oyunlarını güncelleyebilir ve oyunun gereksinimlerini değiştirebilirler. Bu nedenle oyunların sistem gereksinimleri, çıktığı yıla göre değişiklik gösterebilmektedir. CS:GO sürekli güncellenen ve eklenen bir oyundur. Sizler için CS:GO 2023 sistem gereksinimlerini değerlendirdik.

NVIDIA GeForce 7300 GT ve üzeri kartlar yeterlidir. Bu oldukça eski bir ekran kartı ve eğer elinizde bu ayarda bir ekran kartı varsa oyundan alacağınız grafik performansı 2021 yılında sizi tatmin etmeyebilir. Tavsiye edilen ise giriş seviye oyun dünyasının favorisi olan GeForce GTX 1050’dir. Ülkemizdeki oyuncular. Bu kartın tavsiye edilmesi oyunun çok fazla sistem gereksinimi gerektirmediğinin göstergesi. GTX 1050 eşdeğeri bir kartınız varsa oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Serinin uluslararası rekabetçi oyun mirası, oyunun canlı e-spor topluluğuyla devam ediyor. Profesyonel liglerde ve yarışmalarda mücadele eden takımlarla oyun genellikle e-spor dünyasının en iyilerinden biri olarak kabul ediliyor.

CS GO sistem gereksinimleri nelerdir (2023) yazımızda oyunun tarihçesinden de bahsetmeliyiz. Global Offensive ilk yayınlandığında eleştirmenler olumlu eleştirilerde bulundu. Bu yüzden oynanışı ve Counter-Strike serisine olan sadakatini övdü. Ancak, bazı erken özelliklerini ve konsol ile PC sürümleri arasındaki tutarsızlıkları eleştirdi. Çıktığı günden bu yana Valve’ın Steam platformunun en popüler oyunlarından biri haline geldi. Üstelik ayda tahmini 11 milyon oyuncuya ulaştı. Valve, Aralık 2018’de freemium modele geçti. Bu sayede kozmetikten para kazanmaya başladı.

2010’larda Valve daha az oyun üretti ve donanım ve sanal gerçeklik (VR) ile deneyler yaptı. Satışları düşük olan Steam Machine serisi oyun makineleriyle donanım pazarına girdi. Daha sonra 2015 yılında HTC Vive ve Valve Index VR kulaklıklarını piyasaya sürdüler. 2020 yılında VR oyunu Half-Life: Alyx ile Half-Life serisine geri dönüş yaptılar. Steam Deck adında taşınabilir bir oyun sistemi Valve tarafından 2022 yılında ortaya çıkarıldı.

Çeşitli hedefe dayalı oyun modları vardır. Bu şekilde oyun iki takımı karşı karşıya getiriyor: teröristler ve terörle mücadeleciler. Ayrıca en yaygın iki oyun türü vardır. Bunlardan biri de Terörle Mücadele ekiplerinin teröristlerin aldığı rehineleri kurtarmaya çalışması. Bir diğeri ise teröristler bomba yerleştirirken Terörle Mücadele ekipleri de onları durdurmaya çalışıyor. Üstelik dokuz resmi oyun modu var. Ayrıca her birinin kendine has özellikleri bulunmaktadır. Oyuncular, oyunun eşleştirme işlevi sayesinde özel Valve sunucularının yanı sıra benzersiz haritalara ve oyun tarzlarına sahip topluluk tarafından barındırılan sunucularda da oynayabilirler. Ardından 2018’in sonlarında “Danger Zone” battle royale oyun modu yayınlandı.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.