e
sv

CSGO Wallhack Kodu Wallhack ile ilgili her şey.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

CSGO Sıralamaları - Rütbeler CSGO Wallhack Kodu

Hepimiz aynı anda CS:GO adlı oyunun adını duyduk. Peki nedir bu CS:GO? Önce oyundan bahsedelim. Daha sonra CSGO Wallhack kodu nasıl yapılır Açıklayalım.

Şu anda hepimiz CS:GO oynuyoruz ve eğleniyoruz. Arkadaşlarımız ile 1vs1 maçlar oynamayı seviyoruz. Hileleri indirmeden Duvar hack’i açabileceğini biliyor muydun? Bilmiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin. Duvar hack’i Onu açabilir ve arkadaşlarınıza şaka yapabilirsiniz.

Sadece arkadaşlarımızla açtığımız sunucularda açabilirsiniz.

Veya unutma Bunu rekabetçi ve benzer sunucularda yapın yapamazsın!

CSGO Wallhack Kodu yazımızda oyundan bahsetmek gerekir. Counter-Strike Küresel Saldırı (CS:GO) çok oyunculu, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur. Ayrıca 2012 yılında Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından yaratılmıştır. Counter-Strike serisinin dördüncü oyunudur. Üstelik Global Offensive’in yapımı iki yıldan fazla sürdü. Daha sonra Ağustos 2012’de Windows, macOS, Xbox 360 ve PlayStation 3 için piyasaya sürüldü. Daha sonra 2014’te Linux için piyasaya sürüldü. Valve, hem küçük denge yamaları hem de daha büyük özellik sürümleriyle oyuna düzenli güncellemeler sağlamaya devam ediyor.

3. adımımız konsolu açmak “r_drawothermodels 2″ Yazmamız gerekiyor. Ve hilemiz ortaya çıktı.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.