e
sv

Cyberpunk 2077 en iyi Siber Donanım parçaları ne işe yarar, nasıl bulunur? Cyberpunk 2077 içerisinde en iyi Siber Donanım parçalarının özelliklerini ve nasıl bulacağınızı anlattık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Cyberpunk 2077 en iyi Siber Ekipman

Cyberpunk 2077 dünyasında Cyber ​​​​Gear’ın en iyi parçalarını bulmak sandığınızdan daha kolay. Herhangi bir siber şehre gitmeden birçok Cyber ​​​​Gear parçasını bulabilirsiniz. Cyberpunk 2077’de ilerledikçe ve yeni görevleri tamamladıkça, etraftaki eşyaları toplarsanız en iyi Cyber ​​​​Gear parçalarına bile rastlayabilirsiniz. Ancak bulduğunuz parçaları taktırmak için siber kasaplara gitmeniz gerekecek. Unutmayın, her siber kasapın farklı bölümleri vardır. Yani istediğinizi bulamıyorsanız haritanın farklı yerlerinde bulunan siber kasaplara bakmayı unutmayın.

Öldürdüğünde İyileştir hayat kurtaran başka bir parçadır. Mecazi anlamda değil, kelimenin tam anlamıyla hayat kurtarır. Çünkü bu parça sayesinde öldürdüğünüz her düşmandan sonra sağlık seviyeniz yenileniyor. Bu sayede sürekli sağlığa basmak zorunda kalmazsınız. Bu parçanın enerji yenilenmesine yönelik versiyonu da bulunmaktadır. Güçlendirilmiş Tendonlar Son ve en güzel parçalardan biridir. Güçlendirilmiş Tendonlar sayesinde koşu hızınız önemli ölçüde artar ve çift atlama yeteneği kazanırsınız. Güçlendirilmiş Tendonlar Siber Donanım parçaları arasında en mantıklı tercihlerden biri olabilir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.