e
sv

Cyberpunk 2077 içerisindeki İkonik silahlar, Efsanevi silahlar ve yerleri Cyberpunk 2077 içerisindeki İkonik ve Efsanevi silahların yerleri ile bu silahları nasıl bulacağınızı anlattık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Cyberpunk 2077 İkonik Efsanevi silah konumları

Cyberpunk 2077’de pek çok farklı sınıftaki silahları bulmak mümkün. Cyberpunk 2077’deki İkonik silahları, Efsanevi silahları ve bunları konumlarıyla birlikte nasıl yapabileceğinizi sizlerle paylaşmak istedik. Oyunun açılış aşamalarında Katana, Copperhead Assault Rifle, Sidewinder Smart Assault Rifle, Achilles Precision Rifle ve Smasher Shotgun silahları çok işinize yarayabilir. Siber Ekipman silahlarından Mantis Blades, Groilla Arms, Monowire ve Projectile Launcher oyunun ilk bölümleri için oldukça yeterli silahlardır.

Efsanevi silahlar her zaman DPS açısından en iyi silahlar olmayabilir. Genel olarak elinizde bulunan silahlar biraz farklı versiyonlardır ve verdikleri hasar pek değişmez. Bu silahları elde etmenin iki yolu var. İlk yol parçaları toplamaktır, bunu kendiniz yapabilirsiniz. Diğer yol ise bu silahları oyun boyunca öldürdüğünüz bosslardan düşmeleri halinde onlardan toplayabilmeniz. Johnny Silverhand’in silahı Bunu bulmak için oyunun son bölümlerinde açılacak olan Chippin’ In görevinde bir karakter bağışlamanız yeterli. Parçaları toplayarak yapabileceğiniz bazı silahların listesi:

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.