e
sv

Cyberpunk 2077 için yapılmış en iyi modlar Cyberpunk 2077 deneyiminizi bir hayli değiştirecek ve kolaylaştıracak modları yazdık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Cyberpunk 2077'nin en iyi modları

Cyberpunk 2077 için mod oluşturma henüz çok erken bir aşamada. Yine de oyunun çıkışının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen bazı kullanıcılar Cyberpunk 2077 için çok güzel modlar hazırladılar. Ancak bu modları kullanmak, onun getirebileceği sorumlulukları da kabul etmek anlamına geliyor. Yapımcı CD Projekt Red resmi olarak mod desteği sunmadığından oyununuzun başına gelebilecek her türlü olumsuzluğun sorumluluğu size aittir. Şimdi sizlerle Cyberpunk 2077 için yapılmış en iyi modları ve bu modların nasıl kurulacağını paylaşalım.

Aslında Cyberpunk 2077 için en iyi modlar listesinin sonuna gelmedik. Paylaşacağımız diğer üç mod da oldukça iyi modlar. Üçüncü modumuzun adı Etkileşim için E. Her ne kadar göze çarpmasa da ortamla etkileşim kurmak için F tuşuna basmak bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Bu mod sayesinde herhangi bir şeyle etkileşime geçmek için E tuşunu kullanmanız yeterli. Ayrıca yürüme, araba kullanma gibi birçok özelliğin hızını da ayarlayabilirsiniz. Modun kurulumu biraz zahmetli olduğundan talimatları dikkatlice okumanızda fayda var. Burada Modun sayfasına ulaşmak için tıklayın.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.