e
sv

Cyberpunk 2077 Soygun görevi nasıl tamamlanır? Cyberpunk 2077 hikayesindeki Soygun görevini nasıl tamamlayacağınızı ve Jackie'nin kaderini anlattık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Cyberpunk 2077 Soygun görevi

Soygun görevi, Cyberpunk 2077 hikayesinin açılış bölümünün son görevi olması nedeniyle oldukça önemli bir görevdir. Toplama ve Bilgi görevlerini tamamladıysanız Dex’e payını vermenin zamanı geldi. Hemen uyaralım. Rehberimizde sizi şaşırtabilecek pek çok bilgi olacak. O halde hikayeyi önce kendiniz deneyimlemek istiyorsanız yazıyı okumayı burada bırakabilirsiniz. Bu öyle bir görev ki, görevin sonuna geldiğinizde muhtemelen Dex’e “Kim kimi öldürüyor, kendi başınıza başlamayın!” diyeceksiniz. bağıracaksın. Tabii eğer bağırabilirsen. Peki işler bu noktaya nasıl geldi?

Eğer gizlenmek istiyorsanız soldaki korumayı öldürün. Jackie sağdakini de öldürecek. Kameraları ve Hızlı Hack’leri kullanın. Etrafınızdaki masaları ve nesneleri kendi avantajınıza kullanın. İlk gördüğünüz asansör çalışmayacaktır. Diğer asansöre koşabilirsin ya da kalıp savaşabilirsin. Garaj katına inin ve uzun bir mücadelenin ardından Delamain aracına binin. Sizi takip eden dronları ve diğer araçları öldürün. Olaylar sakinleştikten sonra kaçınılmaz gerçekle yüzleşeceksiniz. Jackie ölüyor ve fazla zamanı kalmadı. Son görevini tamamlaman gerekiyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.