e
sv

Cyberpunk 2077 Yolumdayım görevi Netwatch ve Placide seçimi Cyberpunk 2077 hikayesindeki Yolumdayım görevinde, Netwatch ve Placide seçiminin sonuçlarını anlattık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Cyberpunk 2077 On My Way Netwatch Placide seçimi

Cyberpunk 2077 haritasında Pacifica’ya gittiyseniz Voodoo Boys’u görmüşsünüzdür. Voodoo Boys’un liderlerinden biri olan Placide, sizden Grand Imperial Mall’da saklanan bir Netwach ajanını yakalamanızı isteyecek. Tabii tahmin edebileceğiniz gibi görev sonunda Netwach ve Placide arasında seçim yapmak zorunda kalacaksınız. Oyun seçimi size bıraksa da hikaye açısından ne yazık ki hiçbir şey değişmiyor. En azından görev boyunca faydalı eşyalar kazanabilirsiniz. Eğer öyleyse, diyoruz ki, zarardan nereye dönersek dönelim, kârdır. Daha sonra Cyberpunk 2077 hikayesinde On My Way görevinde Netwatch ve Placide seçimi arasındaki farkları anlatmaya başlıyoruz.

Netwach’in tarafını tutarsan Placide sana kızacaktır. Ancak hikayeyi etkilemeyecektir. Placide’ın tarafını tutarsanız hikaye yine de değişmeyecek. Netwach’e karşı tavır alırsanız gelecekte yapacağınız boss savaşı sizin tercihinize bağlı olacaktır. Görev bittikten sonra Placide ile konuşun. Maalesef seçimleriniz ne olursa olsun hikaye devam edecek ve İletim görevinin kilidi açılacak. Bu görev hikaye için önemli bir görevdir. Ayrıca Yolumdayım görevinde yapacağınız seçim bu görevi etkileyecektir. Yolumda olduğum görevin hikayeyi etkilememesi ve bir sonraki görevi etkilemesi size tuhaf gelebilir. Ancak İletim görevindeki seçimlerinizden sonra, binayı terk ettiğinizde her iki görev de sona erecektir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.