e
sv

DC filmleri izleme sırası – DC filmleri hangi sırayla izlenmeli? DC filmlerine başlamak isteyenler için kronolojik ve çıkış tarihine göre izleme sırası.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

DC filmlerini izleme sırası - DC filmleri hangi sırayla izlenmeli?

Belirli bir evrende geçen filmleri izlemek kesinlikle zordur. Çünkü hangi sırayla izlenmesi gerektiğini çözmek gerekiyor. DC filmlerini izleme sırası yazımızda sizler için kronolojik olarak listeledik. Tabii bunların çıkış tarihlerine göre listelediğimiz bir bölümü de var. Ama önce kronolojik sırayı sizlerle paylaşacağız. Daha sonra bunları çıkış tarihine göre sıralayacağız. Daha sonra bahsettiğimiz tüm filmlerden kısaca bahsedeceğiz.

Batman v Superman: Adaletin Şafağı çok çeşitli zaman çizelgelerini kapsıyor. Filmde Bruce Wayne’in ailesinin 1981’de öldürüldüğü ilk yıllarına geri dönüşler, Çelik Adam’ın sonunu Bruce Wayne’in bakış açısından gösteren geri dönüşler ve kötü adam Darkseid tarafından istila edilen ıssız bir Dünya’ya geri dönüşler yer alıyor. Ancak hikayenin büyük bir kısmı, Man of Steel olaylarından yaklaşık 18 ay sonra geçiyor; bu noktada Ben Affleck’in Batman’i, Süpermen’e karşı son derece sert ve düşmanca bir hale geldi.

Zack Snyder’ın yönettiği Man of Steel, her şeyi başlatan filmdir. Çoğunlukla günümüzde (2013 civarında) gerçekleşir. Ancak Kal-home, El’in ana gezegeni Kripton’un yok edilmesini anlatan bir önsözle başlar. Bundan sonra Clark Kent’in Kansas’taki çocukluk ve gençlik yıllarından sahneler izliyor ve ardından onun yirmili yaşlarında olduğu, yani Kripton’un yok edilmesinden yaklaşık 20 yıl sonrasına, “günümüze” geçiyoruz.

Zack Snyder’ın dört saatlik destansı Justice League’i, standart dışı olmasına rağmen Justice League’in teatral kurgusunun daha eksiksiz ve ilgi çekici bir versiyonudur. Ayrıca zaman çizelgesine de mükemmel bir şekilde uyuyor.

Diana Prince’in ilk yıllarında geçen bir önsöz dışında, devam filmi Wonder Woman 1984, esas olarak 1984’te geçiyor. Ancak Patty Jenkins’in yönettiği devam filmi büyük ölçüde kendi başına ayakta durduğundan, birçok DCEU bağlantısı için nefesinizi tutmayın.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.