e
sv

Deadly Premonition 2 A Blessing in Disguise inceleme Çok arada bırakıyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Deadly Premonition 2 A Blessing in Disguise incelemesi

İlk oyunu 2010 yılında çıkan Deadly Premonition 2 A Blessing in Disguise, yakın zamanda Nintendo Switch için de piyasaya sürüldü. Hikayesi ile ön plana çıkmayı başaran bu Deadly Premonition 2 A Blessing in Disguise, inceleme yazımda bahsetmeye çalışacağım bir oyun olacak. Detaylara geçmeden önce oyunun yalnızca Nintendo Switch için çıktığının altını çizmek isterim. Ayrıca Deadly Premonition 2 A Blessing in Disguise incelemesi kısmına Devam etmeden önce bende bıraktığı etkiyi güzel bir hikaye ama performansı kötü olarak özetlemek isterim. Neden böyle düşündüğümü elbette tek tek anlatacağım.

Deadly Premonition 2 A Blessing in Disguise da bize paranormal olayları gösteriyor. Twin Peaks izlediyseniz aşina olmayacağınız olaylar dizisi olduğunu söylemek doğru olur. The Otherworld adlı oyunda da öteki dünyayı görüyoruz. Burada çok fazla kavga ediyoruz ve olayları çözüyoruz. Francis York Morgan elinde silahıyla bu dünyaya dalıyor ve bir bakıma hüküm veriyor.

Deadly Premonition 2 A Blessing in Disguise incelemesi

Francis York Morgan’ımızın kafasında da Zach adında bir ses var. Bu, dosyaları karıştırırken ve bağlantı kurarken sıklıkla duyduğumuz bir sestir. Zach öyle bir ses olarak sunuluyor ki sanki herkes Francis York Morgan’ın kafasındaki sesle konuştuğunu biliyormuş gibi geliyor. Aslında anladığım kadarıyla oyunda çok ön plana çıkması amaçlanmamıştı ama yine de inanılmaz derecede insanların ilgisini çekiyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.