e
sv

Destiny 2 Season of Defiance çıkış tarihi, hikayesi, etkinlikler Bildiğimiz her şeyden bahsettik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bu sayfa, Destiny 2 Season of Defiance sezonu hakkında ilk ayrıntıların kamuoyuna açıklanmasının bir sonraki maçın olması gereken tüm bilgileri bir açıklama olarak hizmet verecek. İster etkinlikler, ister hikâyenin gidişatı ya da sadece bazı yeni sistemler olsun, gelecek sezondan çok şey bekleyebilirsiniz. Bu nedenle, Destiny 2’ye yeni bir oyuncu olsanız da veya başka bir sezon için geri dönseniz de, Bungie’nin yaptığı tüm ayarlar ve değişiklikler aşağıda var. Bu, en iyi Destiny 2 PvP ve PvE silahları listemizdeki en etkili yeni silahları içerir. Artık, Destiny 2 Season of Defiance çıkış tarihi, hikaye, olaylar konusuna geçelim.

Kahramanmaraş başta olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğan bu acı olayda hasar alan bölgeleri için, mezarlar ve kardeş sitelerimizde AFAD ile ilgili bağışlayabileceğiniz reklamlar olacaktır. Eğer nasıl yardım alacağınız konusunda bir elektrik tüketmezseniz, bu reklamlara göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.

Şu anda, hep film yazıları metinleri gibi görünüyoruz. Ancak, içeriğin birçok başlığında yazı mevcut. Örneğin, En iyi hile uygulaması rehber yazımız da var. Bu yazımızda da, hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı mevcut. sonra, 2022 yılının en iyi 20 oyunu seçim yaptık. Bu seçimlerimizi de sizlerle paylaştık. yayını, birçok başlıkta oyun önerdiğimiz yazımız da var. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda, birçok ana başlıkta oyun hattı var. Dilediğiniz türde oyun yazısını bulmak mümkün

Season of Defiance’da, satıcı yükseltmeleri de küçülterek işlemi daha az sıkıcı hale gelecek. Countdown ve Countdown Rush PvP modları da sezon için geri dönen ve ikinci oyuncular oyun bitmeden önce haritadaki her iki patlamayı da patlatmasını veya etkisiz hale getirmesini gerektirecek. Ayrıca, Nightfalls ilk kez Mars Soygunu Savaş Alanı’nı içerecek ve bu da ilk grevsiz Nightfall ve oyun içinde aldıkları ilk sezonsel etkinlik olacak. Sezon 20’den sonraki sezonlarda bu etkinlikte başka Savaş Alanları da eklenecek. Destiny 2 Season of Defiance çıkış tarihi, hikaye, olaylar ile ilgili bilgi verdik. Şimdi, sırayla bir açıklamamız ve tavsiyelerimiz var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.