e
sv

Discord Developer nedir? Discord Developer ile ilgili bilmeniz gerekenler.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Discord Geliştiricisi Nedir?

Discord günümüzde pek çok alanda mutlaka kullanılan bir uygulamadır. Sonuçta topluluklarla etkileşim sadece arkadaşlarla sohbet etmekle sınırlı değil. Aynı zamanda oyunlara entegre etmek de mümkün. Üstelik sunucularda pek çok eğlenceli şey oluyor. Ancak bunları yapabilmek için botlara ihtiyaç vardır. Tabii oyunlar ve diğer uygulamalar için de başka şeyler geliştirmek gerekiyor. Şimdi “Discord Developer Nedir?” sorusunun cevabını vereceğimiz bu rehber yazımızda kısaca anlatacağız.

Discord, hem açık hem de kapalı topluluklar oluşturmak ve yönetmek için tasarlanmıştır. Doğrudan mesaj gönderme ve özel gruplar oluşturma gibi standart özelliklerin yanı sıra, kullanıcılara sesli ve görüntülü aramalar, kalıcı sohbet odaları ve diğer oyuncu odaklı hizmetlerle entegrasyonlar gibi iletişim hizmetlerine odaklanan araçlara erişim sağlar. Discord hizmetleri sadece oyunculara yönelik değildir. Çünkü son güncellemeler herkes için kullanışlılığını arttırdı.

Discord Developer nedir rehberimizde uygulamadan da bahsedelim. Şimdi AnlaşmazlıkVoIP ve anlık mesajlaşma için sosyal bir platformdur. Kullanıcıların sesli aramalar, görüntülü aramalar, kısa mesajlar, medya dosyaları ve özel sohbetlerin yanı sıra “sunucu” olarak bilinen çevrimiçi gruplar aracılığıyla iletişim kurması mümkündür. Davet bağlantıları aracılığıyla erişilebilen çeşitli ses ve sohbet kanalları bir sunucu oluşturur. Linux, Windows, macOS, Android, iOS, iPadOS ve web tarayıcılarının tümü Discord tarafından desteklenir. 2021 yılı itibarıyla 350 milyondan fazla kişi bu hizmete kaydolmuş olup, her ay 150 milyondan fazla kişi bu hizmetten yararlanmaktadır.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.