e
sv

Discord giriş – Discord uygulamasına giriş nasıl yapılır? PC, iOS, Android, internet tarayıcısı gibi farklı farklı yolları anlattık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Discord girişi - Discord uygulamasına nasıl giriş yapılır?

Günümüzde en çok kullanılan iletişim platformlarından biri de kesinlikle Discord’dur. Sonuçta onu arkadaşlarla, topluluklarla konuşmak ve hatta iş için kullanmak mümkün. Şimdi Discord’a giriş yapmanın yollarından bahsedeceğiz. Çünkü bu kadar çok fırsatın olduğu bir platformu kullanabilmek için öncelikle giriş yapmak gerekiyor. Bu yüzden giriş işlemini mümkün olduğunca ayrıntılı olarak açıklayacağız. Dilerseniz bir an önce bu ayrıntılara geçelim.

Artık tek yapmanız gereken yukarıdaki iki alandaki bilgileri doldurmak. Daha sonra şifre kutusunun altındaki butonda beliren “Giriş” butonuna tıklayın. Bilgiler doğru girilirse giriş yapılır. Ancak e-posta adresinizi veya şifrenizi yanlış yazdıysanız giriş bilgilerinizi tekrar kontrol etmenizi isteyen bir uyarı alırsınız.

Hesap bilgileriniz başarılı bir şekilde girildiyse artık tek yapmanız gereken “Giriş” butonuna tıklayarak hesabınıza erişmek olacaktır. Şifreniz veya e-posta adresiniz yanlış girilirse, verileri gözden geçirip tekrar denemeniz istenecektir.

Burada, bilgisayarınızda kurulu uygulamayı kullanırken yaptığınız gibi “EMAIL” etiketli boş alana e-posta adresinizi girmelisiniz. Boş “ŞİFRE” kısmına da şifrenizin girilmesi gerekmektedir. Bu alanda kullanılan büyük/küçük harfin önemli olduğunu unutmayın, bu nedenle şifrenizi yazarken dikkatli olun. Kayıt sırasında girdiğiniz bilgileri gönderebilmeniz için öncelikle kayıt olmanız gerektiğini lütfen unutmayın. Henüz bir hesabınız yoksa, kayıt işlemini başlatmak için “Kayıt Ol” düğmesine tıklamanız yeterlidir.

Arama alanına “discord” yazın ve ardından klavyenin sağ alt köşesindeki Ara düğmesine basın. Discord uygulaması bunun sağındadır. Açık yüzlü bir oyun kumandasına benzeyen bir resmin bulunduğu mavi bir simgeye sahiptir.

Platformun ana sayfasına erişmek için www.discord.com ‘a gitmelisin. Çünkü kullanmak için yazılımı indirip yüklemenize gerek yok. Artık uygulamayı indirmek yerine ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “Giriş” seçeneğine gidin.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.