e
sv

Discord müzik botları (2023) – En iyi 12 Discord müzik botu önerisi Discord sunucularınızda kullanabileceğiniz en iyi müzik botları.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Discord müzik botları (2022) - En iyi 12 Discord müzik botu önerisi

Discord’da arkadaşlarınızla konuşmak kesinlikle çok eğlenceli. Üstelik sadece eğlence amaçlı değil, iş amaçlı da kullanmak mümkün. Ancak bir süre sonra sohbet kurur ve uzun sürmez. Sonuçta sessizlik olduğunda biraz sinir bozucu oluyor. Bu nedenle arka planda hafif bir müzik çalmak iyi bir seçenektir. Bu amaçla kullanılan birden fazla Discord müzik botu vardır. En iyi Discord müzik botları yazımızda 2023 yılının en iyi önerilerini bir araya getirdik. Üstelik yazımızda sizlere 12 Discord müzik botu önerisi vereceğiz.

Şarkı sözü desteği de belirtilmesi gereken bir diğer husustur. Şu anda dinlediğiniz şarkı sözlerini görmek için ekrandaki şarkı sözleri düğmesini tıklayın. Discord botlarının çoğunluğunun sunduğu tüm premium özellikleri bir duvarın arkasında kullanmak istiyorsanız Uzox botu deneyin.

Tamamen ücretsiz, premium özelliklere sahip bir Discord müzik botuna ihtiyacınız varsa ilk seçeneğiniz Uzox bot olmalıdır. Bot, güvenilir müzik çalma olanağı sunar ve YouTube, SoundCloud, Spotify, Twitch canlı yayınları ve diğerleri gibi hizmetlerle uyumludur. Bir dizi müzik filtresine ücretsiz erişim de sağlanmaktadır.

Kullanıcılar çevrimiçi olarak gönderildiğinde bu botun kullanışlı özelliklerinden biri de onlara zaman kazandırmasıdır. Ayrıca çalma listenizi değiştirmek ve tekrarlanacak şarkıyı seçmek gibi basit seçenekler de dahildir.

Discord’un benzersiz çoklu örnek özelliği, dört bağımsız müzik dinleme oturumunun aynı anda kullanılmasına olanak tanır. Bahsi geçen 24 saat oynatma, oynatma listeleri, yüksek çözünürlüklü yayın yapma, kişiselleştirme ve kullanım kolaylığı gibi diğer özellikler de bu botta yer alıyor. Aracın premium sürümü, daha geniş bir yelpazede özel Jockie botlarının yanı sıra diğer birçok özelliği içerir ve gerekli Patreon bağışları ödenerek erişilebilir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.