e
sv

DNS ayarları değiştirme (2022) – DNS ayarı nasıl değişir? Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11 ve macOS ile ilgili bilgi verdik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

DNS ayarlarını değiştirme kılavuzumuzda 2022'de DNS ayarlarını değiştirmeyle ilgili her şeyi öğrenebilirsiniz.

İnternette gezinirken daha güvenilir ve daha hızlı olmasını istiyoruz. Bu nedenle DNS ayarlarıyla oynuyoruz. Tabi bu sayede daha hızlı ve daha güvenli bir internet deneyimine kavuşuyoruz. Ancak büyük ihtimalle herkes DNS ayarını nasıl değiştireceğini bilmiyor. Bu nedenle 2022 yılı DNS ayarlarını değiştirme yazımızı sizler için hazırladık. Bu yazımızda Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11 ve macOS hakkında bilgiler vereceğiz. Bu işletim sistemlerinde DNS ayarının değiştirilmesi ile ilgili her şeyi açıklayacağız.

Windows 10’da DNS ayarının değiştirilmesi tıpkı Windows 8 ve Windows 7’de olduğu gibi yapılır. Ancak bunları tekrar listeleyelim. Bu şekilde kafa karışıklığının önüne geçebiliriz.

Not 2: HTTPS üzerinden DNS (DoH), DNS isteklerini şifrelemek için yerleşik Köprü Metni Aktarım Protokolü Güvenli (HTTPS) protokolünü kullanan ve çevrimiçi gezinmenin güvenliğini ve gizliliğini artıran bir ağ protokolüdür. Şifrelemeyi destekleyen bir DNS adresi sağladıysanız bu işlevi yalnızca etkinleştirebilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.