e
sv

Doom Eternal'ın Film Müziği Tartışması Açıklandı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Kimlik Yazılımı ve Kıyamet Ebedi yapımcı Marty StrattonDoom Ebedi besteci Mick Gordon Haftalarca süren spekülasyonların ardından şirket, yakın zamanda piyasaya sürülen Doom Eternal film müziği konusunda iki taraf arasında bir tür anlaşmazlık olduğunu duyurdu.

Gordon bir tweet’e bunları karıştırmadığını, yapsaydı farklı bir şey yapacağını söyleyerek yanıt verdi. Gordon’un sosyal medya üzerinden gönderdiği iddia edilen bir DM, kendisinin bundan sonra id Software ile çalışmayacağını belirtiyor gibi görünüyordu.

Stratton, id’nin Nisan ortası için yeni bir son tarih belirlenerek uzatmayı kabul ettiğini söyledi. Ancak Nisan ayı geldiğinde Stratton şunları söyledi: “Mick’in OST’yi zamanında teslim etme yeteneği konusunda endişeliydik. Şahsen Chad, id’nin Baş Ses Tasarımcısı [Mossholder]Parçaların ID versiyonları üzerinde çalışmayı istedim. “Mossholder, Gordon’un daha önce oyun içinde kullanılmak üzere gönderdiği müziği film müziği formuna karıştırıyordu; bu da farklı türde bir ses miksajı gerektiriyordu.

Bunun nedeni üretim tarafındaki bazı zorluklar ve Stratton’a göre tarihin değişmesiydi. Mart ayı başlarında Gordon’la bir film müziği sözleşmesini kabul ettikten sonra Gordon, uzatma talebinde bulunmak üzere id’ye ulaştı.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.