e
sv

Düşük sistem gereksinimli oyunlar Düşük sistem gereksinimlerine sahip en iyi PC oyunlarını ele alıyoruz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bazı oyunların oluşturduğu grafiklerin her şeyi söylemediği, kesinlikle çok net bir şekilde ortaya çıkıyor. Sonunda, Twitch’te en çok izlenen oyunlarda çoğu PC beklentisi düşük oyunların olması da bir tesadüf değil. Yani, bazen geliştiriciler grafikler için oyun kalitesinden yararlanma sağlar. Sonuç olarak, oyun geliştiricileri düşük seviyeli sistemler olan oyuncular da düşünmek zorundadır. Şimdi, biz de düşük sistem özelliklerine sahip oyunlar arayan oyuncular için en iyi 15 oyunu sıraladık.

Tycoon oyunları gibi çiftçilik oyunları da genellikle düşük seviyeli cihazlar için önerilebilir. Stardew Valley çiftçilik oyunlarına yeni bir soluk getiren ve bunu başarılı bir şekilde oyunculara sunuyor. Adını birçok yerde duymuş olma ihtimaliniz yüksek olan bu oyun oldukça ve popüler sistem gereksinimleri de oldukça makul. Windows Vista çalıştırmaya çalışacak kadar düşük sistem gereksinimlerine sahip bu oyun dijital oyun satış platformlarında sık sık indirime girmekte.

Tabii ki Slay the Spire de bu listede. Çünkü kendisi tüm zamanların en iyi roguelitlerinden biri. Oyun temelli yapılandırma inşası üzerine kuruluş. Basit ve öğrenmesi kolay bir oynanışa sahip. Ancak deste oluşturma konusunda o kadar derinliğe sahip ki her karakter ve her denemede farklı sonuçları görün. Tipik bir kart oyunu gibi görün ama kesinlikle farklı bir deneyim sunuyor. En yavaş PC’ler bile Slay the Spire’ı zorlamadan çalıştırabilir. Eğer kart oyunlarını yaşarlarsa Slay the Spire’ı dağıtır.

İstenen:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.