e
sv

EA Sports FC 24 crossplay destekliyor mu? Crossplay özelliği ile ilgili bilmeniz gerekenler.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

EA Sports FC 24 çapraz oyunu destekliyor mu?

EA Sports’un en son sürümü olan EA Sports FC 24’te çapraz oyun desteği var mı? Bu, EA’nın futbol oyunu serisinin son sürümüyle ilgili aklınıza gelebilecek pek çok sorudan biri olabilir ve PC, PlayStation ve Xbox platformlarında arkadaşlarınızla bağlantı kurma becerisine ilişkin ayrıntıları içerir. İyi haber şu ki, FC 24 crossplay ile ilgili tüm ayrıntılara sahibiz ve bunu sizin için hazırladık.

Bu, EA FC 24 Pro Clubs ve EA FC 24 Ultimate Team gibi oyunları arkadaşlarıyla oynamaktan keyif alan oyuncular için harika bir haber. Ancak tüm arkadaş grubunu bir araya getirmeye çalışırken çoğu zaman platform kısıtlamaları nedeniyle engelleniyorlar. EA’nın çapraz oyun teklifini genişletmesinin sadece bir zaman meselesi olduğu hissinin aslında doğru olduğu ortaya çıktığından, tam bir dağıtımın nihayet bu yıl gerçekleşecek olması harika.

Son olarak, kendinizi platformlar arası veya yalnızca kendi platformunuz için en iyilerle karşılaştırmak istiyorsanız çevrimiçi skor tabloları da çapraz oyun ayarlarınıza göre filtrelenir. Egonuza uyum sağlamak için kendi platformunuzda kalmak daha huzurlu olabilir. Ancak gerçekten kendinize meydan okumak istiyorsanız, tahtanın her yerinden rakiplerle oynamalısınız.

Bir lobinin otomatik olarak platformlar arası katılıp katılmayacağı, onun çapraz platform durumuna bağlı olacaktır. Yani tüm katılımcılar aynı platformdaki insanlarla oynamak isterse parti liderinin çapraz oyun ayarını kapatması gerekecek veya zaten engelli olan birinin liderliği ele alması gerekecek. Biraz karmaşık gelebilir ama aslında oldukça basittir.

Bu, EA Sports FC 24 çapraz oyun desteği makalemizin sonu. Ancak sitemizde birçok farklı oyunla ilgili yazılar bulunmaktadır. Önce, EA Sports FC 24 rehberleri Yazımıza göz atmanızı öneririz. Çünkü EA Sports FC 24 ile ilgili birçok farklı yazımız var. Hatta daha fazlası da yolda. Daha sonra, En iyi EA Sports FC 24 başlangıç ​​seti makalemiz var. Eşit, EA Sports FC 24 en ucuz üst düzey oyuncu Yazımız sizleri bekliyor. Son olarak en meşhur makalelerimizden bahsedelim. Önce, PUBG şekilli takma ad listesi ve şekilli klan takma adları makalemiz var. Ayrıca bu makale kesinlikle birçok oyunda işinize yarayacaktır. Ve daha sonra Valorant Nişangahı Sizi bekleyen bir makalemiz var. Burada da mutlaka kendinize en uygun manzarayı seçme şansına sahip olacaksınız. Şimdi size iyi oyunlar ve eğlenceler dileriz!

EA Sports FC 24’te çapraz oyun oynamak için oyuncuların çapraz platform oyun davetlerini ve arkadaşlarını yönetirken EA Connect sosyal platformunu kullanmaları gerekecek. Burada oyun davetleri gönderebilir, çapraz oyun davetlerini kabul edebilir ve arkadaş listenizi yönetebilirsiniz. Tam görünüm Pro Clubs ve Volta Football’da kullanılacak, basitleştirilmiş bir versiyon ise diğer tüm modlarda mevcut olacak.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.