e
sv

Edge of Eternity Erken Erişim inceleme Bu fiyata alınabilecek en iyi oyunlardan bir tanesi.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Uzun bir aradan sonra yepyeni bir inceleme yazısı ile karşınızdayım. Bu bu zaman İnceleme yazımın konuğu olan oyun ise Edge of Eternity. Onu gerçekten uzun zamandır bekliyordum. Sonunda bize sunuldu ama tam bir oyun olarak değil. Henüz oyunun sadece ilk kısmı mevcut. Halihazırda Steam’de mevcut olan Edge of Eternity, şu anda Erken Erişimde oyuncuların beğenisine sunuluyor. Bu inceleme yazısının sonunda oyuna herhangi bir puan vermeyeceğim. Bu aşamada sadece oyunun neler sunduğundan ve potansiyelinden bahsedeceğim. Gerçek inceleme oyun bizimle buluştuğunda olacak.

Edge of Eternity Erken Erişim incelemesi

Dövüş sırasında yer değiştirme fırsatınız var. Taktiksel hareket edebilir ve düşmanlarınızı bu şekilde yenebilirsiniz. Savaş alanındaki bazı alanlar size her fırsatta sağlık verirken, diğerleri savunmanızı güçlendirebilir. Hatta saldırılarınızı güçlendiren alanlar bile var. Dövüş alanını avantajınıza çevirmek sizin elinizde. Henüz o aşamaya gelmedim ama anladığım kadarıyla oyunda crafting sistemi de mevcut. Demir ve diğer malzemeleri her yerde görmek mümkündür.

Savaş sistemi Edge of Eternity oyuncuları için biraz farklı gelebilir. Çünkü bunun çok iyi düşünülmüş olduğuna inanıyorum. Açık dünyada seyahat ederken düşmanlarınızın karşısına çıkıp onlardan sadece 1-2 tanesini veya hepsini aynı anda savaşa sürüklemeniz mümkün. Genelde hepsini bir kerede temizlemeye çalıştım. Dövüş alanı bulunduğunuz yerde gerçekleşir. Sizi farklı bir arenaya çekmez, arena doğrudan bulunduğunuz yere dönüşür.

Hazır silahlar konusuna girmişken bahsetmem gereken bir özellik daha var. Silahlarınızda bazı boşluklar var. Edge of Eternity’nin açık dünyasını keşfederken karşınıza çıkan sandıklardan elde edebileceğiniz bazı taşlarla veya farklı yöntemlerle satın alarak silahlarınıza güç katabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız taşların bazı yetenekleri bulunuyor ve bu yetenekler savaş sırasında karakterleriniz tarafından aktif yetenek olarak kullanılabiliyor.

Edge of Eternity Erken Erişim incelemesi

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.