e
sv

Elden Ring en iyi silahlar – Oyundaki en güçlü silahlar Her tür silahtan önerimiz mevcut.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Elden Ring'in en iyi silahları - Oyundaki en güçlü silahlar

Elden Ring’de zindanlar, bosslar, eşyalar ve daha fazlası var. Yani saatlerce keşfedebileceğiniz birçok aktiviteye sahip bir oyundur. Elden Ring’de ayrıca yumruk güçlendirmeleri ve geleneksel kılıçlar da bulunuyor. Dahası, tonlarca hasar veren mızraklar da dahil olmak üzere silahlarla dolu. Peki Elden Ring’in en iyi ve en güçlü silah önerisi nedir?

Artık sizlerle paylaştığımız Elden Ring’deki en güçlü silahlar hakkında bilgi vermenin zamanı geldi. Sonuçta burada olmamızın nedeni bu değil mi?

Uçan Ejderha Agheel’i yenmeyi deneyebileceğiniz yerin kuzeyinde yer alır. Murkwater Mağaralarına giden nehir boyunca Reduvia’ya doğru yola çıkabilirsiniz. Nehrin ortasına doğru bir istilacı olan Kanlı Parmak Nerijus’u keşfedebilirsiniz. Eğer onu öldürürsen silahı alacaksın.

Silah Fısıldayan Yarımada’daki Morne Kalesi’nde bulunuyor. Kalenin etrafındaki kale kulelerinden birinde bir NPC olan Edgar ile savaşmalısınız. Bu savaş ilk başta zorludur ancak aşılamaz değildir. Ancak görev dizisi burada bitiyor.

Yuvarlak Masa Kalesi’nin ana odasının altındaki Deli Dil Alberich’i öldürmek sizi oraya götürecektir. Bu istilacı zorlu. Ancak onu yenerseniz geri dönecektir ve yolu takip ederek son odadaki silahı alabilirsiniz.

En iyi Elden Ring silahları listemizde Halberd önerimize geldik. Kalabalık kontrolü için bir silah arıyorsanız Sürgün Şövalye Teberi mevcut en güçlü silahlardan biridir. Spinning Strikes Ashes of War ile birleştirildiğinde, vuruşlarının arkasında muazzam bir güç vardır. Ayrıca sizi durdurulamaz bir halter gücü haline getirir. Üstelik mermileri de durduruyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.