e
sv

Elden Ring sistem gereksinimleri Yılın oyununa yeni başlamak isteyenler için.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Elden Ring sistem gereksinimleri – kaç GB?

Yılın oyunu olmayı başaran bir oyun bu yazının konusu. Gerçekten efsane bir yapım. Evet Elden Ring’den bahsediyoruz. Bu rehber yazımızda Elden Ring sistem gereksinimleri bilgilerini paylaşacağız. Peki “Elden Ring kaç GB?” diye merak ediyorsanız Sorunun detaylı cevabını vereceğiz. Elbette bunu yaparken her zamanki yolumuzu takip edeceğiz. Çünkü artık alıştık. Bu yüzden öncelikle sistem gereksinimleri listelerine birlikte bakacağız. Daha sonra listelerimizi sizlerle paylaşacağız. O halde daha yakından incelemeye geçelim, olur mu?

2022’nin en iyi video oyunlarından biri olan Elden Ring, açık dünyası, oynanışı ve ortamıyla eleştirmenlerden övgü aldı. Ancak ilk teknik performansı nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Ekim 2022 itibarıyla oyun 17,5 milyonun üzerinde kopya sattı. Dahası, birden fazla Yılın Oyunu ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Elden Ring serinin ilk oyununa göre daha iyi olacaktı. Ayrıca FromSoftware, Dark Souls’a benzer oynanışa sahip bir açık dünya oyunu yapmak için yola çıktı. Martin mükemmel bir iş çıkardı ve Miyazaki, onun katkısının geçmiş FromSoftware yapımlarından daha kolay anlaşılır bir hikayeyle sonuçlanacağını öngördü.

Oyunun başında oyuncu, başlangıç ​​büyülerini, ekipmanlarını ve niteliklerini belirleyen bir karakter sınıfı seçer. Yakın dövüş silahları, menzilli silahlar veya büyülerle düşmanlarla savaşmak mümkündür. Düşman saldırılarını engellemek için kalkanlar var. Ayrıca onlardan kaçmak için kaçma yeteneğine de sahiptir. Elden Ring’de büyüler, kullanıcının kendi silahlarını geliştirmesine, düşmanlara uzaktan saldırmasına ve kaybedilen can puanlarını geri kazanmasına olanak tanır. Oyuncuların bir asa veya Kutsal Mühür eşyası ile kullanılan bu büyülerden sınırlı sayıda ezberlemesi mümkündür.

Oyuncular, Elden Ring’in zindanlar, yer altı mezarları ve tüneller gibi yerleri içeren etkileşimli açık dünyasını üçüncü şahıs bakış açısıyla özgürce keşfedebilirler. Oyunda binicilik, zanaatkarlık ve çeşitli silah ve büyülerin kullanıldığı dövüşler yer alıyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.