e
sv

Elden Ring Türkçe yama nasıl kurulur? İndirme, kurma, açma ve silme işlemleri hakkında bilgi verdik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Elden Ring Türkçe yaması hakkında bilmeniz gereken her şeyi, nasıl kurulacağını, indirileceğini, açılacağını ve silineceğini anlattık.

Yılın oyunu Elden Ring gerçekten efsane bir oyun. Ancak ne yazık ki resmi bir Türkçe dil desteği bulunmamaktadır. Bu nedenle taraftarlar oyunu tersine çeviriyor. Ayrıca oyunu oynamak isteyebilirsiniz. Ancak elbette Türkiye’nin desteğinin olmaması da bir engel teşkil edecek gibi görünüyor. Bu yüzden sizin için bir rehber hazırladık. Bu kılavuz yazımızda “Elden Ring Türkçe yaması nasıl indirilir, kurulur, açılır ve silinir?” Bununla ilgili tüm detaylar mevcuttur. Bu sayede oyunu dilediğiniz gibi oynamaya başlayabilirsiniz.

Şimdi gelelim asıl sorumuzun cevabına. Çünkü burada bu yüzden toplandık, değil mi? Eğer yamayı indirdiyseniz gerisi çok kolay. Çünkü indirdiğiniz .rar dosyasını açtığınızda ihtiyacınız olan her şey oradadır. .rar uzantılı dosyaları açmak için WinRAR uygulamasını da kullanabilirsiniz. Açtığınız dosyada “ER_1050_v5.exe” veya benzeri bir dosya olacaktır. Bu dosyayı oyun klasörüne eklemeniz gerekmektedir. Oyunun kurulu olduğu klasörü açın ve bu dosyayı oraya taşıyın.

Elden Ring Türkçe yama bilgilerini sunduk. Peki bu oyun nedir? Bunu siz de merak ediyor olabilirsiniz. Şimdi oyun hakkında konuşacağız. Elden Ring adlı 2022 aksiyon rol yapma oyunu oyun FromSoftware ve Bandai Namco Entertainment tarafından piyasaya sürüldü. Arkasında fantastik yazar George RR Martin ve Hidetaka Miyazaki gibi isimler de var. 25 Şubat 2022’de PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One ve Xbox Series X/S için yayınlandı. Oyunun amacı Ring of Elden’ı yeniden inşa etmek ve oyuncu karakterini Lord of Elden statüsüne yükseltmektir.

Oyuna yeni başlıyorsanız, Elden Ring’in sistem gereksinimleri Yazımıza mutlaka göz atmanızda fayda var. Dahası, El Yüzüğü en iyi silahlar Rehber yazımız da sizleri bekliyor. Meraklısı için elbette. Elden Ring’in 32 bit PSX sürümü Bir de makalemiz var. Bütün bunlar bir yana, 2022’nin en iyi 20 oyunu Biz de tercihimizi paylaştık. Üstelik oyun önerileri isteyenler için en iyi oyunlar Yazımız sizleri bekliyor.

2022’nin en iyi video oyunlarından biri olan Elden Ring, açık dünyası, oynanışı ve ortamıyla eleştirmenlerden övgü aldı. Ancak ilk teknik performansı nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Ekim 2022 itibarıyla oyun 17,5 milyonun üzerinde kopya sattı. Dahası, birden fazla Yılın Oyunu ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Ne yazık ki Elden Ring, Türkçe olduğunda çevrimiçi oyuna izin vermiyor. Bu yüzden onu silmek isteyebilirsiniz. Elbette resmi dil seçeneklerinde de oynamak isteyebilirsiniz. Bu yüzden silmeniz gerekiyor. Diğer aşamalar gibi bu da son derece basittir. Şimdi, “ER_TR_YAMA_SİL.exe” dosyasını çalıştırmanız yeterli. Bu şekilde oyundaki yamayı silebilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.