e
sv

En Fazla Gelir Elde Eden Oyunlar

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yani geçen yıl 2019’un en çok kazandıran oyunları Milyonlarca, hatta milyarlarca doların kazanıldığı bu sektörde 2019 yılının en çok kazandıran oyunlarının sürpriz olmadığı açıklandı. Aşağıdaki listeye baktığımızda en çok kazanan oyun şirketinin olduğunu görüyoruz. EA Listede 3 oyun var gibi görünüyor. Bakalım hangi oyunlar büyük miktarda para kazandırdı.

EA Games’in en popüler oyun serisinin FIFA olduğunu daha önce söylemiştik ve listemizin başında FIFA 19 yer alıyor. Yıl içinde çıkan son iki oyun serisi de en çok gelir getiren oyunlar listesinde yer alıyor. FIFA20, 504 milyon dolar Gelir açısından listede dördüncü sırada yer alıyor.

2K Games’in popüler oyunlarından biri de Borderlands 3’tür. 329 milyon dolar kazandı ve listemizde 9. sırada yer aldı.

Ubisoft’un listemizdeki ikinci en çok kazandıran oyunlarından biri de Rainbow Six: Siege. 2015 yılında piyasaya sürülmesine rağmen hala popülerliğini koruyor ve listemizde 8. sırada yer alıyor. Rainbow Six: Kuşatma toplamı 358 milyon dolar kazanmak.

Massive Entertainment tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan The Division 2 370 milyon dolar kazanmak.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.