e
sv

En iyi 30 anime filmi Her film hakkında bilgi de verdik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi 30 anime filmi - En iyi anime filmleri

Anime şu anda en popüler film türlerinden biri ve her yıl dünya çapında birçok yeni anime filmi yayınlanıyor. 2020’lere girerken tüm zamanların en iyi anime filmini ilan etmenin zamanı geldi. Ancak bu liste zamanla güncellenecektir. Şimdi en iyi anime filmleri seçimlerimiz hakkında konuşma zamanı. Çünkü biz en iyi 30 anime filmini seçtik ve bu listeyi sizlerle paylaşmamız gerekiyor.

Studio Ghibli ve Makoto Shinkai’nin klasik eserlerinin yanı sıra özellikle Japonya’da popüler olan en yeni hitleri de içeren şimdiye kadar yapılmış en iyi 30 anime filmine göz atın. Bir anime filmi, TV anime dizilerinin pek çok bölümünden farklı olarak tek bir hikayeyi en fazla 2-3 saat içinde anlatır.

10 yaşında bir kız çocuğu olan Chihiro ve ailesi yanlışlıkla tuhaf ve garip bir dünyaya girerler; Cadının laneti sonucunda anne ve babası domuza dönüşür. Onlara yardım etmek için cadı Yubaba’nın kontrolü altındaki hamamda özenle çalışmaya karar verir ve bunu yaparken adını Sen olarak değiştirir. Chihiro’ya (Sen) ek olarak, ana karakter de dahil olmak üzere bir dizi alışılmadık karakter vardır. karakter Haku, aynı cadılar Yubaba ve Zeniba ve mistik varlık Kaonashi (Yüzsüz). Spirited Away’in çekiciliği, bakış açınıza bağlı olarak onu çeşitli açılardan izleyebilmenizdir.

Hangi anime filmi tüm zamanların en iyileri arasında yer alıyor? Studio Ghibli ve Hayao Miyazaki’nin 2001 yapımı başyapıtı Spirited Away bunu hak ediyor. Yaklaşık 20 yıl önce piyasaya sürülmesinden bu yana, 75. Akademi Ödülleri’ndeki En İyi Animasyon Filmi de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından en iyi ödülleri aldı. Aynı zamanda Japonya’da şimdiye kadar yapılmış en yüksek hasılat yapan film oldu.

Anime dünyası kitaptaki dünyaya 20 yıl uzakta. Zamanda Sıçrayan Kız’ın üç ana karakteri Makoto, Kosuke ve Chiaki’nin hepsi lise öğrencileridir. Bu animede aşk, eğitim ve kariyer seçimi gibi tipik gençlik arayışlarıyla dolu sıradan lise hayatları sürüyorlar. Ancak Makoto artık zamanda geriye yolculuk yapabileceğini gözlemliyor. Zaman yolculuğu bugün yaygın bir anime teması olsa da, anime ilk yayınlandığında yeni ve sıradışıydı. Bu yüzden anime hayranları tarafından bu kadar saygı görüyor.

Listemize göz attınız mı? Cevabınız “Evet!” ise Eğer öyleyse artık açıklamalara geçebiliriz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.