e
sv

En iyi aksiyon filmleri – 10 aksiyon filmi önerisi İzlemek için aksiyon filmi tavsiyesi arayanlara, 10 tavsiyemiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Çocukları izleyecek film seçeneği gerçekten çok fazla. Bu nedenle, hangi filmi izlemeyeceğimizi seçmek de gerçekten çok zor. Siz de, izleyecek bir film arayanlar, en iyi aksiyon filmleri yazımızdan sonra onları bir şeyler yapabilir. Zira, bu yazımızda, sizler için 10 adet oyun önerisini bir araya getirdik. Önce, tavsiye ettiğimiz filmleri bir liste halinde sizlerle paylaşacağız. Ardından ise, listemizde yer alan filmlerden tek tek bahsedecek, detaylandıracağız. Hatta, dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, direkt olarak listemizle sizi baş başa bırakalım. Sonra da, ayrıntılardan bahsedelim.

David Leitch ve Chad Stahelski, Keanu Reeves’in çok yönlülüğünü sergilediği intikam gerilimini efsaneye dönüştürüyor. Sadece suikastçılara özel bir otel endüstrisi ve her nasılsa metanetli yıldızına yarayan eksantrik bir dünya kurgusuyla elinde bulundurduğu bir film yapma cenneti. Bu seri sonsuza kadar dek devam etsin.

Gareth Evans’ın anlık aksiyon klasiğinde, bir video oyunundan patron seviyesi konsepti, kahramanlarına akla gelebilecek her seçeneği sunmanın bir önemi olarak kullanılıyor. Endonezya’da popüler olan acımasız Penkat Silat dövüş yöntemi gibi göğüs göğüs dövüşleri mi? Bıçaklar, baltalar ve palalar, aman Tanrım! Her kusursuz set parçası, sizi sersemletmek için hızlandırma ve kinetik bir hızda sunuluyor.

Adını vermek bile birleştirmek dünya güçlü simsarlarını ve profesyonel katil arkadaşlarını ürpertiyor. O, folklorda öcü adam olarak anılan tek kişilik bir ölüm makinesidir. Başka bir deyişle, John Wick’i kızdırmak istemezsiniz. Tam da bazı Rus organize suç örgütü örgütünün yaptığı gibi. Akılsızca bir hareket. Misilleme, kaos ve toplu mezar saati. Mütevazı isme aldırmayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.