e
sv

En iyi Android dövüş oyunları (2022) – En iyi 10 Android dövüş oyunu Android cihazlara 10 adet dövüş oyunu önerimiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi Android dövüş oyunları (2022) En iyi 10 Android dövüş oyunu

Son zamanlarda dövüş oyunlarında sıkıntı yaşıyoruz. Çünkü hep aynı oyunları oynamak zorundayız. Dolayısıyla çeşitlilik kesinlikle gereklidir. Bu yüzden sizin için en iyi 10 Android dövüş oyununun bir listesini hazırladık. Ayrıca en iyi Android dövüş oyunları hakkında detaylı bilgiler verdik. Bu sayede hangi oyunu neden önerdiğimizi anlamanız mümkün. Sonuçta mantıksız önerilerin olmaması büyük bir gerekliliktir. Şimdi öncelikle listeyi sizlerle paylaşacağız. Daha sonra her zamanki gibi oyunları anlatacağız. Elbette mümkün olduğunca fazla ayrıntı vereceğiz. Umarım şimdi beğenirsiniz. Şimdi listemize geçelim.

Ünlü anime ve mangaya dayanan Dragon Ball Legends, uzun süredir devam eden seriden çok sayıda karaktere sahiptir. Bu renkli dövüş oyununda, Chrono Trigger ve Dragon Quest’teki çalışmalarıyla tanınan Akira Toriyama’nın çizimleri de dahil olmak üzere takdir edilecek çok şey var.

Garou’da Terry Bogard, Jenet Behrn ve Butt başta olmak üzere dizinin önemli isimleri karşımıza çıkıyor. Tabii ki Butt. Garou, dijital ekran kontrollerini kullanmanın yanı sıra, oyundan gerçekten en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, seçtiğiniz bir Bluetooth kontrol cihazını bağlamanıza ve analog bir şekilde oynamanıza olanak tanır. Garou’nun Play Store’daki fiyatı 3,99 dolar. Ancak bu listedeki diğer oyunların aksine, uygulama içi satın alma işlemleri veya ganimet kutuları ile sizi asla rahatsız etmeyecektir.

Garou: Mark of the Wolves, jetonla çalışan bir arcade dövüş oyunu oynamaya en yakın şeydir. Üstelik ünlü Fatal Fury serisinin, olağanüstü dövüş oyunlarıyla ünlü bir sistem olan NeoGeo’da piyasaya sürülen son oyunu. Öyleyse doğrudan 1990’lardan kalma bir 2D dövüş oyununa hazır olun.

Marvel, en iyi Android dövüş oyunları listemizde 6. sırada yer alıyor. DC’mi yoksa Marvel’ı mı? Tartışmanın Adaletsizlik 2 karşıtı tarafındaysanız Marvel Şampiyonlar Turnuvası’nı oynamayı tercih edebilirsiniz. Örümcek Adam, Venom, Demir Adam, Hulk ve daha fazlası dahil olmak üzere hayal edebileceğiniz hemen hemen her Marvel süper kahramanı Contest of Champions’ta mevcut. Ayrıca hikaye açısından anlamlı olan diğer karakterlerle birleştirildiğinde avantajlar da kazanırlar. Galaksinin Koruyucularını bir araya getirin ve istatistiklerinin yükselişini izleyin.

Oyunun ekrandaki joystick’i, daha güçlü kombinasyonlar için daha hassas girdi sağlamak amacıyla kullanılır. Ancak aynı zamanda düğmeleri ezmeyi tercih eden oyuncuları da barındırır. Evet, Final Fighter’ın İngilizce çevirisi çok kötü ve olay örgüsü yeterince gelişmemiş. Ancak Final Fighter, güçlü dövüş mekanikleri ve karakter tasarımı nedeniyle denemeye değer.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.