e
sv

En iyi dövüş oyunları – 2023 başları için en iyi 8 dövüş oyunu Yeni bir yıl, yeni bir liste.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Evet, 2023 Savaşları henüz daha yeni başladı. Ancak, insan onlara oyun oynayacak. Tabii, bu yıl dolu dolu olacak. Bu konuda en ufak şüphemiz yok. Ama o zamana kadar bize alacağı bir şeye ihtiyacımız var. Bu yüzden, biz de onlara 2023 başları için en iyi dövüş oyunları ile ilgili bilgi vermek istiyoruz. Bu listemizde, 2023 başları için en iyi 8 dövüş oyunu var. Sizler için önce bu oyunları listeleyeceğiz. Ardından da, bu oyunları güzelce detaylandıracağız.

2023 başları için en iyi dövüş oyunları listemizin 2. dizisi şaşırtmıyor. Street Fighter V: Champion Edition, Mortal Kombat 11’in yaptığı gibi dört sezonluk materyali tek bir bölümde bir araya getiriyor. Atari salonlarında ilk ortaya çıkmadan beri dövüş oyununun temel direği olmuştur. Artı, Street Fighter V de bir istisna değildir. Street Fighter V’te edindiğiniz prensipler, patlayıcı ancak basit, yere odaklı oynanışı sayesinde diğer video oyunlarında da rahatlayabilirsiniz.

Efsanevi karakter listesi nedeniyle Super Smash Bros. Ultimate, şimdiye kadar yapılan en iyi dövüş oyunlarından biridir. Final Fantasy, Minecraft ve Street Fighter gibi ünlü oyunlardan kahramanlar da dahil olmak üzere 80’den fazla karaktere sahip olduğu için herkes Ultimate’i sevecektir.

Diyelim ki çevrimiçi rekabet etme arzunuz yok. Mortal Kombat 11 Ultimate’in sekiz tanesi epik hikaye modu harika. Ayrıca, favori karakterleriniz için oyun karşı modlarında bir sürü sürü açılan özelleştirme seçeneği var. Bu dövüş oyunu, bu çiftler her biri nedeniyle hem nefretler hayranlar hem de sıradan oyuncular için en iyiler arasında yer alıyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.